Banchet la Armonia Fălticeni

Echipa de fotbal feminin Armonia Fălticeni a avut o evoluţie peste aşteptări la debutul în Liga I, reuşind să încheie sezonul de toamnă pe locul 3. Conducerea clubului nu a rămas datoare şi le-a premiat pe jucătoare în cadrul unui banchet de sfârşit de an.

Armonia Fălticeni a câştigat 5 din cele 8 meciuri susţinute în campionat, reuşind totodată să se califice în optimile de finală ale Cupei României.

“La începutul campionatului ne-am propus o clasare pe locul 4 sau 5, să fim aproape de zona play-off-ului şi să accedem în turul 2 al Cupei României. Fetele, însă, prin ambiţie şi dăruire, s-au autodepăşit. Avem şi unele mici regrete pentru că este loc de mult mai bine. Această echipă a arătat că are potenţial şi sper să se comporte la fel în continuare”, a declarat antrenorul Marcel Irimie.

La final de an preşedintele Mirela Năstacă i-a premiat pe toţi cei care au pus umărul la bunul mers al clubului în frunte cu componentele lotului. Totodată au fost acordate şi câteva distincţii . Livia Boiciuc a fost desemnată cel mai bun portar, Lidia Havriştiuc a primit titul de cea mai bună jucătoare, iar Teodora Plăcintă a fost recompensată pentru statutul de goalgheter.

„Acest banchet nu ar fi avut loc fără sprijinul doamnei preşedinte Mirela Năstacă. Dumneaei a pus suflet pe întreg parcursul sezonului, a fost lângă echipă şi, ca o mulţumire pentru munca depusă de fete, le-a acordat o mică atenţie. Aceasta nu se va opri aici pentru că doamna preşedinte va sprijini în continuare echipa”, a precizat tehnicianul Armoniei.

Organizarea unui banchet de final de an a fost primită cu entuziasm de jucătoare. “Aceste evenimente sunt benefice. Este încă un prilej de a vorbi mai mult între noi, de a ne cunoaşte mai bine una pe cealaltă, iar aceste lucruri ne ajută foarte mult în timpul meciurilor”, a mărturisit Andra Vasiliu.

Căpitanul echipei, portarul Livia Boiciuc, a ţinut să mulţumească conducerii clubului pentru organizarea evenimentului: “A fost excelent şi ţin să mulţumesc în numele echipei doamnei preşedinte şi celorlalţi membri din conducerea clubului, care au depus un efort imens. Şi noi am depus un efort mare în această toamnă, dar a meritat. Suntem mulţumite de cum a ieşit.”

Armonia Fălticeni va relua meciurile oficiale în primul weekend din luna martie. Până atunci, “roş-albastrele” vor efectua un cantonament la Mălini şi vor susţine mai multe meciuri amicale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Banchet la Armonia Fălticeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*