Moldovan, scos basma curată

Dumitru Moldovan, fostul preşedinte al FC Cetatea Suceava, s-a ales cu un cadou nesperat de ziua numelui. Acesta a scăpat peste noapte de toate acuzaţiile din dosarul falimentării clubului sucevean. Numele lui Moldovan a fost eliminat din dosarul aflat pe rolul Tribunalului Suceava după ce judecătorii şi firma de insolvenţă au constatat că faptele de care acesta era acuzat s-au prescris între timp.

Mai exact, la termenul de judecată de săptămâna trecută în dosar singurul vinovat pentru falimentarea FC Cetatea a rămas ultimul preşedinte al clubului, Ciprian Anton.

Proprietarul firmei de insolvenţă Euro Consulting SPRL, deputatul Mircea Grosaru, a explicat că faptele imputate lui Moldovan s-au prescris deoarece au avut loc cu mai mult de trei ani înainte de 11 ianuarie 2011, dată la care judecătorii au dispus deschiderea procedurii privind insolvenţa clubului Cetatea Suceava.

“Anumite lucruri care erau sub semnul întrebării s-au întâmplat cu minim trei ani înainte de deschiderea procedurii de insolvenţă. Este vorba de nişte contracte şi nişte transferuri din perioada în care Dumitru Moldovan era preşedinte. Toate celelalte s-au întâmplat pe timpul lui Ciprian Anton, mai ales în ultimul an înainte de procedura insolvenţei atunci când acesta a refuzat timp de câteva luni să predea ştamplia şi actele asociaţiei”, a declarat Mircea Grosaru.

Acesta a mai precizat că scenariul nu se poate repeta şi în cazul lui Ciprian Anton întrucât faptele imputate acestuia nu pot fi prescrise.

“La el nu se poate prescrie. Instanţa ori îl găseşte vinovat ori îl găseşte nevinovat”, a spus Grosaru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Moldovan, scos basma curată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*