Moldovan: Rămâne o luptă în trei

Primită cu tristeţe in parcul cu Platani, iminenta veste a excluderii “bancarilor” din campionat este aşteptată cu frenezie in taberele echipelor aflate in subsolul clasamentului. Preşedintele Cetăţii Suceava, Dumitru Moldovan (foto), şi-a făcut deja primele calcule in contextul in care in seria intâi ar rămane un singur loc retrogradabil.

Ne va fi mult mai uşor să ne salvăm în aceste condiţii. Chiar dacă lucrurile se pot schimba mult de la o rundă la alta, ar rămâne totuşi o lupta in trei intre Cetatea, Stiinţa Roman şi Dinamo II. Ecuaţia retrogradării s-ar putea rezolva insa definitiv în cîteva etape dacă vom continua parcursul de regularitate de pe teren propriu”, a admis oficialul de pe Areni.

Noua desfăşurare de forţe din zona nisipurilor mişcătoare a reaprins speranţele şi in cazarma ultimei clasate, Stiinţa Roman. “Ne-ar ajuta mult excluderea Progresului, deoarece ar mai retrograda o singură formaţie. Sperăm să nu fim noi, pentru că o eventuală victorie in meciul de sâmbăta cu FCM Bacău ar reprezenta un adevărat balon de oxigen pentru tinerii noştri fotbalişti. Trebuie insă sa ne organizam foarte bine”, a recunoscut, la rândul său, managerul “lanternei roşii”, Mircea Crainiciuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Moldovan: Rămâne o luptă în trei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*