Moldo merge pe mâna lui Ted

Dumitru Moldovan, presedintele clubului Rapid Suceava, a declarat astazi, intr-o interventie la Sport Total FM, ca vrea sa mearga si in sezonul viitor pe mana antrenorului Bogdan Tudoreanu, chiar daca aceasta din urma pare dispus sa renunte la sefia bancii tehnice de pe Areni dupa infrangerile pe banda rulanta suferite de „ceferisti” in play-off campionatului trecut.

Tocmai ce m-am despartit de domnul Tudoreanu. Mai discutam, el si-ar dori sa nu mai continue pentru ca au fost niste rezultate mai putin satisfacatoare in play-off. Eu mi-as dori sa continuam cu el, cu el am promovat, este un localnic”, a declarat Moldovan, in emisiunea ”Fotbal la matineu” de la SPTFM.

Moldovan a admis ca este posibil ca Rapidul sa se desparta de 2-3 jucatori in pauza de vara. „Echipa noastra este in mare aceeasi. Este posibil sa renuntam la 2-3 jucatori si sa aducem alti jucatori care sa fie la nivelul primilor 11 cu care am inceput campionatul trecut„, a precizat presedintele echipei locale de fotbal.

In privinta planurilor de viitor, Dumitru Moldovan a anuntat ca autoritatile locale vor spriji Rapidul pentru a promova, daca aceasta va termina turul intre primele trei echipe. „Din pacate, in play-off, nu am avut rezultate. Din cate am discutat cu autoritatile locale, in cazul in care vom termina turul in primele 3, vom primi un buget cu care sa atacam promovarea in retur” a spus Dumitru Moldovan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Moldo merge pe mâna lui Ted"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*