Miodrag Belodedici a venit cu surprize la Vatra Dornei

Fostul international roman Miodrag Belodedici a fost prezent in aceasta saptamana la Vatra Dornei, unde a promovat Cupa Tymbark si a asistat la antrenamentele juniorilor din localitate.

A fost extraordinar de interesant pentru mine sa vad, înca o data, cum copiii pasionati de fotbal fac totul cu o implicare de om matur. În cei peste doi ani de când sunt Ambasadorul Cupei Tymbark Junior, am avut ocazia sa vad antrenându-se sau jucând în competitie mii de copii si, de fiecare data, am fost placut impresionat de energia si daruirea lor. Îi voi sustine pentru a-si urma pasiunea pentru fotbal”, a declarat Belodedici pentru siteul frf.ro.

Unul dintre mici fotbalisti din Vatra Dornei a avut parte si de o surpriza din fostului international roman, care i-a facut o vizita la Centrul de Plasament în care locuieste, copilul fiind orfan. Aici, Belo a stat de vorba cu tutorele copilului pe care l-a îndemnat sa îl sustina în continuare pe elevul pasionat de fotbal si sa-l încurajeze sa-si urmeze visul de a deveni fotbalist, noteaza siteul FRF.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Miodrag Belodedici a venit cu surprize la Vatra Dornei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*