Minerul, victorie cu scântei

Minerul Iacobeni si-a pastrat fotoliul de lider in clasamentul Ligii a 4-a, dupa ce s-a impus azi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata celor de la Foresta Moldovita, intr-un meci contand pentru etapa a 21-a. Trupa antrenata de Relu Buliga si-a asigurat victoria in extremis, prin golurile marcate dupa pauza de catre Nemes si Ivan, ultimul punctand in minutele de prelungire ale jocului cu o lovitura de cap.

De partea cealalta, oaspetii au deschis scorul prin Lazar si au terminat intalnirea cu doi jucatori mai putin pe teren, dupa ce Gherine si Mandrila au vazut cartonasul rosu. In minutele de final, arbitrul asistent Dumitru Zamfirescu a fost agresat de catre fotbalistii echipei oaspete, iar drept consecinta observatorul jocului, Cristi Paduraru (Suceava), a oprit trei dintre carnetelor jucatorilor din Moldovita.

Scorul rundei de astazi a fost realizat de Bucovina Fratautii Noi, care a castigat pe teren propriu, cu un categoric 7-0, in fata gruparii Fc Marginea, gratie golurilor marcate de Ionesi (4), Apostol (2) si Stoian.

Surpriza zilei a venit de la Liteni, unde Viitorul din localitate a scos Foresta Malini din lupta pentru titlu de campioana, dupa ce s-a impus, in fata “galben-verzilor”, cu scorul de 1-0, unicul gol al intalnirii fiind inscris de Bijec, in debutul reprizei secunde. La sfrasitul meciului , oficialii clubului Foresta Malini au contestat dreptul de joc al portarului Lucian Bejenariu de la gazde, avand insa sanse minime de castig.

Rezultatele etapei a 21-a:

Minerul Iacobeni – Foresta Moldovita 2-1
Viitorul Liteni – Foresta Malini 1-0
Unirea Boroaia – Florconstruct Patrauti 4-3
Bucovina Fratautii Noi – FC Marginea 7-0
Avantul Volovat – Sporting II Arbore 1-1
Moldova Draguseni – Zimbrul Siret 3-3
CS Gura Humorului – Rapid II Mihoveni 4-2
Raraul Campulung – Vointa Stroiesti 0-3

Urmatoarea etapa din cadrul Ligii a 4-a se va desfasura luni, 16 aprilie, in cea de-a doua zi de Paste.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Minerul, victorie cu scântei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*