Mâine joacă la Târgu Neamț

Sporting va disputa la sfarsitul acestei saptamani al doilea meci de verificare al iernii, echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc urmand sa evolueze maine, de la orele 11.00, pe terenul celor de la Cetatea Targu Neamt.

Acesta va fi ultimul test pe care “alb-verzii” il vor sustine inainte de plecarea in cantonamentul de la Gura Humorului, programata pentru luni dimineata. Pana atunci, conducerea asteapta un raspuns din partea lui Alexandru Filip, un mijlocas de 21 de ani care a imbracat ultima oara tricoul gruparii botosanene As Roma.

In stagiul de pregatire de la Gura Humorului, Claudiu Sevaciuc va miza pe un lot de 21-22 de jucatori, noutatile fata de turul campionatului fiind reprezentate de venirile lui Daniel Paius (Academia “Gheorghe Hagi”), Razvan Bâgu (Lps Suceava), Ionut Jalba (Zimbrul Siret) si Nicusor Kuruc (Cs Gura Humorului).

Vom beneficia de niste conditii foarte bune in cantonamentul de la Humor. Vom avea aer curat, platou de alergare, sala de forta si un program fix de antrenament cu o alimentatie controlata, tot ce poate oferi un club la un nivel profesionist”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

Pe parcursul stagiului montan, Gurita si compania vor disputa un singur meci amical, in compania gruparii locale Cs Gura Humorului. Pana la reluarea Ligii a 3-a, programata pe 2 martie, “alb-verzii” vor mai disputa patru partide de pregatire in compania formatiilor Rapid Cfr Suceava (10 februarie), Fcm Dorohoi (14 februarie – deplasare), Fc Botosani (21 februarie – acasa) si Csm Pascani (24 februarie – deplasare).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mâine joacă la Târgu Neamț"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*