Mâine| CSU II joacă restanţa

Universitatea II Suceava joaca miercuri, de la ora 17:00, pe teren propriu, în compania formaţiei Interhandball Bucureşti. Partida reprezintă o restanţă din cadrul etapei a 15-a a Diviziei A la handbal masculin.

Universitatea II Suceava şi Interhandball Bucureşti ar fi trebuit să se întâlnească pe 12 februarie, dar atunci meciul a fost amânat din cauza ninsorilor. Formaţia antrenată de Răzvan Bernicu revine pe podiumul Diviziei A în cazul unei victorii în partida de miercuri. Oaspeţii ocupă în momentul de faţă un modest loc 7 în clasamentul seriei şi pornesc cu şansa a doua în meciul de la Suceava. Handbaliştii Universitatii au de luat şi o revanşă în faţa bucureştenilor, după ce în turul campionatului Interhandball a câştigat partida susţinută în capitală cu scorul de 35-31.

“În momentul în care am jucat cu ei la Bucureşti eram abia la începutul campionatului, aveam jucători noi în echipă, iar lipsa omogenităţii şi-a spus cuvântul. Am avut parte şi despre un arbitraj ostil, despre care nu mai vreau să vorbesc. Miercuri nu concepem altceva decât o victorie, chiar dacă oaspeţii sunt destul de experimentaţi. Dacă vor veni cu tot lotul, vom asista la un meci echilibrat, benefic tuturor”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Pentru partida de la mijlocul acestei săptămâni, Răzvan Bernicu va putea conta şi pe jucători de la prima echipă. Vor intra în teren cei care au jucat mai puţin la Cluj, printre care Cîntec, Amihăesi, Petrea, Roşu şi Ţigănaşu. Întâlnirea este programată de la ora 17:00, în sala LPS, şi va fi arbitrată de tandemul Dima/Gheorghiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mâine| CSU II joacă restanţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*