Mihu Acoperișuri Vivendi a cucerit Cupa “Activ Țișăuți”

Trofeul celei de-a VII-a editii a Cupei “Activ Tisauti” la minifotbal a ajuns in vitrina celor de la Mihu Acoperisuri Vivendi.

Echipa condusa de Mihai Diaconita a castigat pentru a doua oara la rand competitia, dupa ce s-a impus in ambele meciuri disputate in triunghiularul final: 2-1 cu Bucovina Vicov si 1-0 cu Foresta Falticeni.

Mihu Acoperisuri la mizat la turneul gazduit de Centrul de Agrement Sportiv Tisauti pe urmatorul lot de jucatori: Simon Halip – Andrei Duman, Mihu Diaconita, Mihai Gurita, Ionut Dutica, Paul Bosancu, Ovidiu Bosancu, Viorel Stan si Victor Romascan.

Foresta Falticeni a castigat medaliile de argint dupa ce a invins Bucovina Vicov la loviturile de departajare.

La festivitatea de premiere de la final au fost acordate si doua premii speciale. Alin Schipor (Bucovina Vicov) a fost declarat cel mai tehnic jucator, in timp ce Silviu Iederan (Foresta Falticeni) a fost desemnat cel mai bun portar al competitiei.

4.000 de euro pentru Sebastian

Turneul din acest an s-a desfasurat in scopuri caritabile, banii stansi de organizatori, aproximativ 4.000 de euro fiind donati familiei lui Sebastian Agape, un copil din Falticeni, care, la numai patru ani, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica – deficit imun acut.

Editia din acest an a Cupei “Activ Tisauti” la minifotbal a adunat la start 20 de echipe si a fost organizata de catre Ciprian Chir, in parteneriat cu Centrul de Agrement Sportiv Tisauti, B Caffe 1870 Ipotesti, Expert Music Suceava, Awesome Photos Booth Suceava, Dinu Oniu si AJF Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mihu Acoperișuri Vivendi a cucerit Cupa “Activ Țișăuți”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*