Miercuri e tragerea la sorţi

Toţi căpitanii sau delegaţii celor 35 de echipe înscrise la cea de-a treia ediţie a Cupei Cartierelor la minifotbal sunt aşteptaţi, miercuri seară, 4 mai, începând cu orele 19.00, în Strikers Club din incinta Iulius Mall (etajul 1), pentru a participa la tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul fazei preliminariilor.

Cu ocazia tragerii la sorţi de miercuri, reprezentaţii echipelor înscrise sunt rugaţi să prezinte copiile xerox după buletinele sau cărţile de identitate ale jucătorilor trecuţi pe formularul de înscriere. De asemenea, odata cu tragerea la sorţi de miercuri, se va achita şi taxa de participare in competitie.

Sistemul de desfăşurare al jocurilor din preliminarii va fi anunţat marţi seară pe www.GazetaSV.ro.

Organizatori: www.GazetaSV.ro, Iulius Mall, Direcţia Judeţeană pentru Sport Suceava şi Tineret şi Asociaţia “Sportul pentru Toti” Suceava. Eveniment promovat de: Televiziunea Intermedia, Radio Top Suceava, Obiectiv de Suceava, Zile şi Nopţi, OrasulSuceava.ro, DinuZara.com si AlexDragan.info. Parteneri: Pensiunea Valeria Voroneţ, Strikers, Intersport, Fretta, Reusch, Mado, Ursus si Coca Cola.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Miercuri e tragerea la sorţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*