Merg după puncte la Moineşti

FC Pojorata deschide etapa a doua a Ligii a III-a, echipa antrenata de Danut Mandrila urmand sa evolueze maine, cu incepere de la ora 17.00, pe terenul celor de la CSM Moinesti, intr-un meci devansat cu doua zile la solicitarea gazdelor.

Impulsionati de victoria din runda inaugurala, cand au invins una din pretendentele la promovare, bucovinenii merg la Moinesti cu gandul de a scoate cel putin un punct din fieful ocupantei locului trei la finalul sezonul trecut. “Intalnim o echipa buna, omogena in toate compartimentele, dar nu este un adversar de speriat. Atmosfera in vestiar este foarte buna dupa victoria de sambata si mergem la Moinesti sa ne jucam sansa. Speram sa scoatem cel putin un punct din acest meci. Ramane sa vedem daca socoteala de acasa se potriveste cu cea din deplasare”, a declarat antrenorul celor de la FC Pojorata, Danut Mandrila.

Tehnicianul sucevean nu va putea miza in meciul de maine pe serviciile a doi jucatori, este vorba de Nicu Lazar, suspendat o etapa dupa cartonasul rosu incasat in meciul cu Kosarom Pascani, si Catalin Scrab care este in continuare accidentat. In schimb, in garnitura “ros-albastrilor” va reveni fundasul Vlad Nutu, suspendat in runda inaugurala in urma cartonasului rosu incasat la barajul de promovare.

Partida va fi arbitrata de o brigada formata din ieseanul Bogdan Hanceriuc, ajutat la cele doua tuse de Alexandru Midvichi si Gabriela Dananae, ambii din Bucuresti.

CSM Moinesti – FC Pojorata va fi transmis in format livetext pe GazetaSV.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Merg după puncte la Moineşti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*