Merg după puncte la Brăila

Bogdan TudoreanuBogdan Tudoreanu

Inscrisa pentru al patrulea an consecutiv la startul Ligii a II-a, Rapid Suceava debuteaza in editia de campionat 2015-2016 in deplasare, pe terenul Daciei Unirea Braila, sambata, cu incepere de la ora 11.00. Chiar daca se asteapta la un meci dificil, contra unui adversar experimentat, Bogdan Tudoreanu este increzator ca elevii sai se pot intoarce cu un rezultat pozitiv din lunca Dunarii.

Incepem campionat cu o deplasare dificila, pe terenul unei echipe care are un nucleu de jucatori ce evolueaza impreuna de trei ani de zile. Stim ca Braila are probleme financiare, dar acestea nu cred ca se vor cunoaste pe teren, pentru ca are cativa jucatori cu experienta ca Frunza, Onofras sau Ivan, jucatori care stiu sa dirijeze echipa. Eu am incredere insa in baieti, s-au pregatit exemplar, iar daca vor pune osul, ne putem intoarce cu puncte. Ne dorim cu totii sa incepem cu dreptul campionatul. Daca venim cu o victorie de la Braila, probabil in etapa a doua, cu Pojorata, vom juca cu stadionul plin”, a declarat antrenorul Rapidului.

Rapid (echipa probabila): Pascal – Balan, Ciobanu, Ferariu, Semeghin – Onciu, Sfrijan- Jitariuc, Aeroaiei, Vrabie- Enciu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Cotele de pariuri / Dacia Unirea Braila – Rapid Suceava: 2.20 _ 3.20 _ 2.90.

Brigada de arbitri:
Eduar Ionita (Constanţa – Constanţa)
Florin Iacob (Constanţa – Constanţa)
Erchian Ionus (Constanţa – Constanţa)

Dacia Unirea Braila – Rapid Suceava va fi livetext pe GazetaSV.ro

Programul primei etape:
Bucovina Pojorata – Gloria Buzau
Dacia Unirea Braila – Rapid Suceava
Dunarea Calarasi – SC Bacau
FC Clinceni – Otelul Galati
Rapid Bucuresti – CS Balotesti
Ceahlaul Piatra Neamt – Farul Constanta
ACS Berceni va sta in runda inaugurala.

Editia de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a va contine in prima faza un sezon regulat cu 26 de etape, in care se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare. La finalul acestuia, primele sase clasate se vor califica in play-off-ul pentru promovare, iar ocupantele locurilor 7-12 vor juca in play-out. Ocupanta locului 13 si FCM Dorohoi vor retrograda direct in Liga a III-a inca de la finalul sezonului regulat. La finalul play-out-ului vor retrograda sapte echipe, cate trei din fiecare serie, plus una decisa in urma unui baraj, in total 11 echipe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Merg după puncte la Brăila"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*