Merg după puncte în Vrancea

Sporting evoluează maine pe terenul formaţiei Csm Focşani, într-un meci programat de la orele 14.00, pe stadionul Milcovul Sud. Aflaţi în faţa ultimei deplasări din acest an, “alb-verzii” merg în Vrancea cu intenţia declarată de bifa a treia victorie din mandatul lui Ovidiu Murariu, mai ales că formaţia gazdă traversează o perioadă neagra în privinta rezultatelor, având la activ o serie de zece jocuri consecutive fără victorie.

Venim după doua rezultate bune şi acest lucru ne obligă să ne menţinem pe aceiaşi linie. Ne aşteaptă însă un meci dificil, în compania unei echipe care, prin prisma tradiţiei, ar merita să joace la nivelul Ligii a 2-a. In plus, focşănenii se află într-o situaţie grea în clasament şi vor încerca să adune cât mai multe puncte din aceste ultime trei etape rămase din turul campionatului. Nu au mai câştigat de zece meciuri, dar au arătat că au resurse să-şi revină, dacă ţinem cont că etapa trecută au remizat cu Bacău. Speram însă să facem un joc bun şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv care să ne menţina acolo sus în clasament”, a declarat antrenorul sucevean Ovidiu Murariu.

Tehnicianul celor de la Sporting se confruntă cu o singură problemă de efectiv în cadrul lotului de jucători, fundaşul Dorian Andronic urmând să lipsească de pe teren până la finalul anului din cauza unei contuzii la genunchi. Meciul dintre Csm Focşani şi Sporting va fi condus de o brigadă de arbitri formată din centralul Adrian Vizireanu, ajutat la cele două margini de Laurenţiu Constantin şi Adrian Grama, toţi trei din Buzău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Merg după puncte în Vrancea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*