Memorialul „Stefanovici” 2015

Peste 50 de arbitri, observatori si jucatori si-au dat intalnire duminica, pe terenul de la Garla Morii, la cea de-a VI-a editie a Memorialului “Gheorghe Stefanovici”. Organizata de CJA Suceava, in parteneriat cu AJF Suceava si firma Simba Invest, turneul omagial din acest an a reunit la start 6 formatii.

Dupa aproape 8 ore de fotbal si buna dispozitie, trofeul a ajuns in posesia echipei CJA Suceava, care s-a impus in finala, la loviturile de departajare, in fata celor de la AJF Suceava. Podiumul editiei din acest an a fost completat de formatia Simba Invest, la egalitate cu echipa arbitrilor din zona Falticeni.

La festivitatea de premiere de la final, oficiala de Cristi Stefanovici, fiul fostul sef al arbitrilor suceveni, au fost acordate si doua premii speciale. Astfel, Ovidiu Vranau (CJA Suceava) a fost desemnat cel mai bun portar, in vreme ce Alexandru Ivan (AJF Suceava) a castigat titlul de golgheter al Memorialului.

Rezultatele Memorialului:

Grupa A:
FC Stergiu – CJA Suceava 1-4
FC Stergiu – AJF Suceava 1-7
CJA Suceava – AJF Suceava 4-6

Grupa B:
Gura Humorului/Siret – Falticeni 1-5
Gura Humorului/Siret – Simba Invest 0-1
Falticeni – Simba Invest 2-3

Semifinale:
AJF Suceava – Falticeni 7-1
CJA Suceava – Simba Invest 7-0

Finala:
CJA Suceava – AJF Suceava 5-5 (10-9, d.p.)

CJA Suceava a mizat la Memorialul “Gheorghe Stefanovici” pe urmatorul lot de jucatori: Ovidiu Vranau, Ghita Ignatescu, Sebastian Gheorghe, Teo Morosan, Andrei Bilius, Marius Suhan, Sebastian Vicol, Cosmin Corniciuc, Daniel Bostan, Stelica Boariu si Florin Bilouseac. Manager: Ionut Ignat.

La turneu au mai participat presedintele AJF, Ciprian Anton, reprezentatul cluburilor din Liga a IV-a, Ghita Vicol, dar si observatorii Dumitru Antoniu, Vasile Paduraru, Cristi Padurariu, Teo Murariu si Vasile Tacu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Memorialul „Stefanovici” 2015"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*