Memorialul, la final

CSU Suceava a bifat două victorii şi o înfrângere pe parcursul Memorialului “Mihai Mironiuc”. Competiţia s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute în sala Liceului cu Program Sportiv.

Memorialul Mihai Mironiuc 1După victoria cu 30-29 înregistrată în compania Vasluiului, CSU Suceava a trebuit să se recunoască învinsă în faţa celor de la Dinamo, scor 20-26. Echipa antrenată de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu a încheiat turneul cu o victorie categorică, după ce a trecut de CSM Călăraşi cu scorul de 30-24. Ediţia a 7-a a Memorialului “Mihai Mironiuc” a fost câştigată de Dinamo Bucureşti, care a depăşit Vasluiul la golaveraj. Pe ultima poziţie a podiumului s-a clasat CSU Suceava, în vreme ce Călăraşiul a terminat pe locul 4, cu trei înfrângeri în trei meciuri. La final, organizatorii au acordat şi câteva premii speciale. Dinamovistul Ragot a fost desemnat cel mai tehnic jucător al turneului, Bogdan Pralea de la FC Vaslui a primit titlul de cel mai bun portar, iar croatul Vrankovic a ieşit goalgheter, cu 18 goluri.

CSU Suceava - Dinamo Bucuresti (Mihai Mironiuc)-14„Cred că prezenţa străinilor de valoare a dat o mai mare consistenţă şi valoare competiţiei. Avem mulţi jucători noi, dar cred că suntem în creştere, atât ca echipă, dar mai ales ca individualităţi. Sper să se concretizeze toate transferurile, pentru a avea un nucleu de 12 jucători de bază în Liga Naţională. Deocamdată, rezultatele pe care le-am obţinut la acest turneu, bune de altfel, nu spun mare lucru pentru că sunt convins că în campionat lucrurile vor sta cu totul şi cu totul altfel”, a declarat antrenorul Petru Ghervan.

În perioada 14-16 august, CSU Suceava va participa la Cupa Municipiului Vaslui. La turneu vor mai lua parte grupările Ştiinţa Bacău, Minaur Baia Mare, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, CSM Călăraşi, HC Vaslui şi Olimpus Chişinău.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Memorialul, la final"

  1. misu suceveanu | 11 august 2014 at 18:17 | Răspunde

    DOMNUL GHERVAN ARE PERFECTA DREPTATE JOCUL ECHIPEI E IN CRESTERE FATA DE SEZONUL TRECUT, SE VEDE PREGATIREA FIZICA SI TACTICA FACUTA DE DUMNEALUI IAR NOII VENITI SUNT JUCATORI DE CALITATE.
    MULTA BAFTA IN NOUL SEZON !!!

  2. Avem mari sperante dupa revenirea d-lui profesor Ghervan , speram sa putem trezi la realitate si administratia suceveana si sa sprijine echipa CSU Suceava, care a facut si poate sa faca performanta !!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*