Memorialul „Gheorghe Ola” | Luceafărul Bucovina a ocupat locul 3 la turneul zonal

Luceafarul Bucovina Suceava a ocupat locul 3 la turneul zonal al Memorialului “Gheorghe Ola”, competitie rezervata copiilor nascuti in anul 2008 ce avut loc zilele la Vaslui. Formatia pregatita de Catalin Tatarcan si Florin Motriuc a incheiat turneul pe podium cu bilant de doua victorii, doua rezultate de egalitate si o infrangere: 3-0 cu CSMS Poli Iasi si 2-1 cu LPS Piatra Neamt, 2-2 cu FC Bacau si 1-1 cu LPS Botosani, respectiv 1-4 cu gazdele de la FC Vaslui.

Stiam ca va fi un turneu cu echipe puternice. Ne-am fixat ca obiectiv o clasare pe podium si am reusit. Cu putina sansa, putea termina chiar pe primul loc, dar n-a fost sa fie. Tin sa multumesc parintilor care, ca de fiecare data, ne-am sustinut indeaproape”, a declarat Catalin Tatarcan.

Luceafarul Bucovina Suceava a mizat la turneul zonal de la Vaslui pe urmatorii jucatori: David Iordachescu, Sebi Bunduc, Luca Malcinschi, Iustin Bursuc, Nicolas Padurariu, Tommaso Salgau, Alex Rotaru, Alin Rusu, Matei Scripcariu, Mihai Ciuntu, Dragos Ailoae, Mihai Stefanoaia si Vlad Tanase.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Memorialul „Gheorghe Ola” | Luceafărul Bucovina a ocupat locul 3 la turneul zonal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*