„Memorial” cu două echipe

Candva un turneu de traditie in handbalul sucevean, cu nume de marca aliniate la start, Memorialul “Mihai Mironiuc” s-a restrans in acest an la doar doua echipe.

Confruntata cu mari probleme financiare si cu un lot decimat de plecarile masive de jucatori, Universitatea a inceput sa fie desconsiderata pana si de adversari, grupari precum Minaur Baia Mare sau Dinamo Bucuresti declinand invitatia de a participa la turneul de la Suceava. Drept urmare, cea de-a VII-a editie a Memorialului “Mihai Mironiuc” s-a transformat intr-o simpla dubla amicala intre Universitatea si HC Vaslui, cele doua formatii urmand sa se intalneasca in doua randuri in sala LPS din Suceava, maine, de la ora 17.30, si sambata dimineata, de la ora 10.00.

Treaba e nasoala. Nu stim cu ce jucatori vom intra pe teren la meciurile cu Vaslui. Cred ca trebuie sa intru si eu, mai luam doi trei taximetristi din jurul salii si facem de-o echipa”, a spus pe un ton ironic antrenorul Razvan Bernicu.

Tehnicianul sucevean nu crede ca Universitatea va continua din toamna in Liga Nationala, in conditiile in care a ramas si fara ultimii jucatori cu experienta din cadrul lotului. Astfel, internationalul Florin Acatrinei va da curs ofertei de la Pandurii Targu Jiu, iar Razvan Gavriloaia si portarul Bogdan Pralea vor pleca la CSM Calarasi. “Nu ne permitem sa-i tinem. Probabil ne vor desparti si de Cantec si de Mitrea, iar Tcaciuc nu vad de ce ar ramane in actualele conditii. Cu acestia 4-5 jucatori cu experinta in lot, puteam continua in Liga Nationala. Asa probabil ne vom inscrie in Divizia A”, a spus Razvan Bernicu.

Echipa a intrat in colaps, dupa ce, in urma unor nereguli descoperite, Curtea de Conturi a blocat contractele de finantare dinspre Primarie si Consiliul Judetean.

COMENTARII:

1 Comentariu la "„Memorial” cu două echipe"

  1. cine nu poate aduce macar o coroana pe care s-o lase la usa salii lps, e rugat sa puna o suma simbolica la cutia milei, macar sa terminam catedrala de pe marasesti!

    BOR a solicitat in mod oficial ca restul miliardelor promise de lungu si nechifor pentru sport sa fie redirectionate in cel mai scurt timp catre noile lacase de cult ce urmeaza sa fie ridicate in zona metropolitana suceava!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*