Meciul cu CSM Bucureşti s-a amânat

Meciul de sambata dintre CSM Bucuresti si Bucovina Suceava, contand pentru etapa a VI-a din turneul play-out al Diviziei Nationale, a fost amanat pentru data de 2 octombrie la solicitarea gruparii gazda.

Echipa bucuresteana participa in aceste zile la Cupa “Marii Negre” din Georgia, un turneu in care mai sunt agrenate CS “Aurel Vlaicu” Arad, o formatie din Ucraina si trei reprezentante ale tarii gazda.

Chiar daca oficialii celor de la CSM Bucuresti au propus initial ca partida cu Bucovina sa aiba loc in data de 15 septembrie, acestia s-au lovit de refuzul antrenorului sucevean Constantin Vlad, care nu ar fi putut alinia o echipa competitiva intr-un meci programat in cursul saptamanii. “Avem foarte multi jucatori care au si alte slujbe in afara rugby-ului, iar la un meci programat miercurea, riscam ca acestia sa nu se prezinte. Pana la urma am ajuns la un comun acord cu cei de la CSM Bucuresti sa jucam aceasta restanta pe 2 octombrie”, a explicat antrenorul Constantin Vlad.

In conditiile amanarii meciului de sambata, Bucovina va reveni pe gazon pe data de 4 septembrie, cand se va deplasa in fieful celor de la Stiinta Petrosani, pentru un joc contand pentru etapa a VII-a a play-outului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meciul cu CSM Bucureşti s-a amânat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*