Meci interesant pe Areni

Etapa a 17-a din Liga a III-a programează un meci interesant pe stadionul “Areni”. Sporting Suceava primeşte vizita campioanei de toamnă Petrotub Roman, singura echipă care nu a cunoscut gustul înfrângerii în actuala ediţie de campionat.

Clasaţi pe primul loc în clasament la finalul turului, romaşcanii au resimţit plecările din iarnă, iar în debutul sezonului de primăvară au remizat, 0-0, cu CSM Râmnicu Sărat. În schimb, sucevenii abordează partida de vineri cu moralul ridicat, după ce în urmă cu o săptămână au caştigat pe terenul celor de la Ceahlăul II Piatra Neamţ.

“Avem tot lotul valid pentru meciul de vineri şi abordăm optimişti acest joc, mai ales după victoria de la Piatra Neamţ. Întâlnim un adversar puternic, care până în urmă cu o etapă, avea cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din serie. Noi ne bazăm pe forţele proprii şi suntem încrezători ca putem obţine un rezultat pozitiv”, a anunţat antrenorul Claudiu Sevaciuc, aflat la primul meci pe teren propriu în calitate de antrenor al Sportingului.

Oaspeţii au de luat o revanşă în faţa echipei sucevene, după ce în toamnă “alb-verzii” au reuşit să plece cu un punct de la Roman. Atunci Sporting a condus cu 1-0 printr-un gol marcat de Azaharioaiei, iar Liutec a punctat în minutul 88 pentru 2-2. Meciul dintre Sporting Suceava şi Petrotub Roman este programat vineri, de la ora 15:00, pe stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meci interesant pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*