Meci de vacanţă pentru Rapid

Ultima etapă a Ligii a III-a programează un meci de vacanţă pentru Rapid Suceva. Scăpată de grijile retrogradării, echipa lui Ioan Radu se deplasează la Panciu, o alta echipă fără obiectiv.

Antrenorul Ioan Radu se confruntă cu mari probleme de lot înaintea meciului de la CS Panciu. Pe lista suspendaţilor şi accidentaţilor din tabăra ceferiştilor se regăsesc jucători ca Pascal, Breniuc, Hrimiuc, Ghiviziu şi Sava. Mai mult, singurul portar pe care tehnicianul sucevean îl va deplasa în Vrancea este tânărul Hoffbauer.

“Chiar dacă este un meci între două echipe aflate în vacanţă, îmi pare rău ca nu am la dispoziţie tot lotul. Niciodată nu ne-am plâns de prea mulţi jucători, dar pentru meciul cu CS Panciu vom deplasa un lot chiar foarte subţiat. Plătim situaţia de incertitudine din iarnă, cand n-am putut să aducem suficienţi jucători. Vineri vom întâlni o echipă care în partea a II-a a returului a făcut meciuri destul de bune”, a declarat antrenorul Ioan Radu.

Meciul dintre CS Panciu şi Rapid Suceava este programat vineri, de la ora 18:00, şi va fi arbitrat de către buzoianul Robert Stanciu. În turul campionatului, ceferiştii s-au impus pe Areni cu scorul de 1-0, prin golul lui Cristi Spătar.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meci de vacanţă pentru Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*