Meci de două puncte

După o pauză de trei săptămâni, handbaliştii suceveni reiau în acest weekend meciurile din Liga Naţională. Universitatea Suceava înfruntă sâmbătă penultima clasată, CSM Bucureşti, iar precauţia este cuvântul de bază în vestiarul “studenţilor”.

Jucătorii pregătiţi de Leonard Bibirig sunt conştienţi de importanţa partidei cu CSM Bucureşti. Dincolo de miza celor două puncte, handbaliştii Universităţii vor o victorie sâmbătă pentru a aborda cu moralul ridicat următoarele etape, când vor întâlni HC Odorhei şi HCM Constanţa.

“Chiar dacă sâmbătă întâlnim ocupanta locului 13, nu trebuie să intram în jocul lor. Trebuie să jucăm aşa cum facem de obicei şi să luăm punctele. În plus, este un meci acasă şi nu trebuie să facem niciun pas greşit. Sper să fie un antrenament bun pentru meciurile care urmează, cu HC Odorhei şi HCM Constanţa”, a declarat Cristi Bursuc.

Extrema stângă Adi Mitrea este de aceeaşi părere: “Au 2-3 jucători cu experienţă care ar putea face diferenţa, însă cred că, cu o atenţie deosebită, vom putea obţine cele două puncte.”

Meciul dintre Universitatea Suceava şi CSM Bucureşti este programat sâmbătă, de la ora 11:00, în Sala Liceului cu Program Sportiv. Partida va fi arbitrată de Valentin Călina din Argeş şi Claudiu Belean din Mureş.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meci de două puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*