FOTO Meci de antrenament

Rugbyştii suceveni au intrat în linie dreaptă cu pregătirile de vara. Pentru că nu şi-a permis un cantonament şi nici meciuri amicale, antrenorul Constantin Vlad a programat un joc între proprii jucători.

Partida s-a desfăşurat miercuri după-amiază pe stadionul „Unirea” şi a pus faţă în faţă o echipă a jucătorilor cu experienţă şi una sub 21 de ani. Întrucât la acţiune s-au prezentat doar 26 de jucători, 6 lipsind motivat, antrenorul Constantin Vlad a completat echipele cu jucători ca Viorel Negru, Ovidiu Sluşariuc, Dan Scolobiuc şi Vasile Marişcaru. Ultimul, component al grupării locale de rugby la începutul anilor 2000 este stabilit în Franţă. Revenit acasă într-un scurt concediu, acesta a adus 20 de tricouri pentru fosta sa echipă. Tinerii au reuşit în debutul jocului două eseuri, dar formaţia “Generaţiilor Reunite” a revenit în joc şi s-a impus în final cu 6-5. În partida de miercuri, Constantin Vlad i-a văzut la lucru şi pe cei şase jucători veniţi în această vară de la CSŞ Gura Humorului. Este vorba despre Alin Elisei, Adrian Varvaroi, Ilie Lupu, Andrei Drelciuc, Octavian Scolobiuc şi Ionuţ Olariu.

„Meciul a fost unul de antrenament, cu caracter de selecţie, în care am încercat să identific cel mai bun „15”. În anii anteriori îmi era mai uşor pentru că mergeam în cantonament şi susţineam jocuri amicale, acum trebuie să mă descurc cum pot. Scopul este să debutăm în meciurile oficiale cu cei mai în formă jucători, iar din ce am văzut miercuri, probabil unii îşi vor pierde temporar statutul de titular. Pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, mai mult m-au interesat băieţii veniţi de la Gura Humorului. Nu este uşoară trecerea de la juniori la seniori şi vreau să le găsesc posturile pe care să dea cel mai bun randament”, a spus tehnicianul formaţiei CSM Bucovina.

Rugbyştii suceveni vor susţine luni un nou joc de pregătire, urmând ca la finalul săptămânii viitoare să reia meciurile oficiale. În prima partidă de după vacanţa de vară, CSM Bucovina va primi sâmbătă, 3 august, de la ora 11:00, pe stadionul „Unirea”, vizita grupării RCM Galaţi. Întâlnirea va conta pentru etapa a XI-a din cadrul Diviziei Naţionale de rugby.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO Meci de antrenament"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*