Meci capital la Unirea

CSM Bucovina infrunta sambata, de la ora 10.00, pe terenul Unirea, formatia RCM Galati, intr-un meci contand pentru ultima etapa a turneului play-out si pe care trupa lui Constantin Vlad nu are voie sa-l piarda, o infrangere a sucevenilor in aceasta intalnire fiind sinonima practic cu retrogradarea din Divizia Nationala.

E un meci pe care trebui sa-l tratam cu maxima seriozitate, sa fim organizati si sa ne facem jocul, pentru a nu avea parte de vreo surpriza neplacuta. Intalnim un adversar pe care l-am mai invins, dar care ne-a pus ceva probleme in special in jocul de pe teren propriu”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul celor de la CSM Bucovina a precizat ca gruparea suceveana nu a avut castig de cauza la Comisia de Disciplina in ceea ce priveste contestatia depusa dupa infrangerea de la Arad, motiv pentru care isi cere scuze fata de oficialii ardeleni. “Nu au gasite probe concludente care sa demonstreze ce am contestat noi la finalul meciului. Nu o spun cu ironie. M-am luat dupa jucatori cand am depus acea contestatie si vreau sa le cer scuze oficialilor aradeni pentru faptul ca i-am acuzat pe nedrept”, a precizat Constantin Vlad.

Tabara suceveana se confrunta cu o singura absenta la jocul cu RCM Galati, cea a veteranului Stefanita Rusu, invoit pentru a-si rezolva unele probleme personale.

Clasament:
1.    CSU Arad    5    3    0    2    65-63    16p
2.    CSM Bucovina    5    3    0    2    99-68    14p
3.    RCM Galati    5    3    0    2    71-91    12p
4.     CS Navodari    5    1    0    4    74-87    6p

COMENTARII:

1 Comentariu la "Meci capital la Unirea"

  1. Din nou se suprapun doua evenimente sportive… De ce nu s-a programat meciul de la Unirea la ora 13??? Sucevenii vor sa vada si fotbal si rugby! Trebuia si handbal de la 11, si era meniul complet… RUSINEEE baaa!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*