Matei şi Marinkovic rămân

Banca tehnică de pe Areni a testat pe parcursul amicalului de sâmbătă nu mai puţin de 8 jucători noi, este vorba de portarul Cristi Butnariu (Bucovina Rădăuţi), de fundaşul Alexandru Sumanar, de mijlocaşii Florin Burcea (Dinamo II), Claudiu Aioanei (Ceahlăul II), Radu Luţac şi Andrei Duman (ambii de la Sporting), plus atacanţii Marius Matei (Dunărea Galaţi) şi Sascha Marinkovici (FC Voluntari).

“La acest prim amical, am vrut să-i văd în special pe cei noi-veniţi la echipă. Aproape toţi mi-au lăsat o impresie bună. Rămâne să-i vedem şi în jocurile următoare şi ne vor hotâri pe cine oprim şi pe cine nu în lotul pentru viitorul sezon”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Dintre jucătorii noi-veniţi, Matei, Burcea şi Marinkovic au ajuns deja la o înţelegere cu conducerea clubului de pe Areni, toţi trei urmând să semneze luni contracte valabile pe un sezon cu Rapid Suceava. „Voi juca minim un an la Suceava şi dupa aceea vom vedea. Sper că va fi un început bun pentru toată lumea. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, obiectivul meu este să câştige echipa, iar eu să joc în folosul ei. Sunt destui jucători cu experienţă la echipa din Suceava, avem şi câţiva tineri de viitor, sunt convins că vom face treabă bună împreună. Am jucat foarte mult timp la Botoşani şi îmi aduc aminte în mod special de derbyurile cu Suceava”, a declarat Marius Matei.

La antrenamentul de luni, ultimul înainte de plecarea în cantonament este aşteptat să se prezinte şi Claudiu Ionescu, un mijlocaş central în vârstă de 31 de ani care în ultimul sezon a evoluat pentru CF Brăila. În schimb, conducerea “ceferiştilor” nu a reuşit să-i contacteze pe Ionuţ Ursu şi Cătălin Vraciu, cei doi fiind de negăsit.

Marţi dimineaţă, la ora 9.00, jucătorii rapidişti se vor reuni pe stadionul Areni de unde vor pleca într-un cantonament de zece zile la Poiana Negri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Matei şi Marinkovic rămân"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*