Marţi, amical cu Ceahlăul

Rapid Suceava va efectua un ultim test inainte de startul noului sezon al Ligii a II-a, gruparea “ceferista” urmand sa evolueze marti pe terenul prim-divizionarei Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci amical programat sa inceapa la ora 18.00.

In alta ordine de idei, conducerea clubului de pe Areni a legitimat zilele trecute alti doi jucatori, este vorba de Daniel Cristescu, un mijlocas dreapta in varsta de 26 de ani, care in ultimele trei sezoane a evoluat pentru Dunarea Galati, si de portarul Andrei Artenie, adus de la divizionara a patra Somuz Falticeni. Pe langa cei doi, “alb-visiniii” au mai perfectat in pauza de vara sapte transferuri: Catalin Pascal, Vlad Stanescu, Cornel Cainari si Florin Apetri, veniti de la concitadina Sporting, fratii Florin si Ionut Plamada, imprumutati de la FC Botosani si Iulian Ionesi, sosit la Rapid de la Bucovina Radauti. Pana la startul campionatului, rapidistii intentioneza sa-i mai inregimenteze pe Dorin Semeghin si Ionut Dutica. Primul refuza prelungirea contractului pana ce nu i se achita restantele financiare, in vreme ce al doilea are probleme cu actele de transfer de la Bucovina Radauti, sustin oficialii rapidisti.

In prima etapa a Ligii a II-a, Rapid Suceava ar trebui sa primeasca sambata, 7 septembrie, pe Areni, vizita celor de la Sportul Studentesc. Disputarea meciului este insa pusa deocamdata sub semnul intrebarii, in conditiile in care gruparea patronata de Vasile Siman ar trebui sa fie exclusa din campionat ca urmare a faptului ca nu s-a prezentat martea la meciul de Cupa Romaniei de la Balotesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Marţi, amical cu Ceahlăul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*