Marinkovic s-a întors pe “Areni”

Divizionara secundă Rapid Suceava este aproape să îşi aranjeze atacul pentru noul sezon. Botoşăneanul Marius Matei ar putea să facă pereche în avanposturi cu Sascha Marinkovic.

Pus pe liber de “ceferişti” la sfârşitul anului 2012, Marinkovic a evoluat în sezonul trecut la divizionara a 3-a, FC Voluntari, echipă pentru care a marcat nouă goluri. Atacantul în vârstă de 22 de ani se pregăteşte începând de joi sub comanda lui Bogdan Tudoreanu şi sunt şanse mari să rămână la Suceava.

“Odată cu venirea lui Matei şi Marinkovic s-ar rezolva în mare parte problema vârfurilor de atac, sper ca cei doi să accepte condiţiile financiare de aici. Rămâne să vedem ce putem rezolva la capitolul mijlocaşi centrali. S-au purtat discuţii cu Claudiu Ionescu şi am înţeles de la domnul preşedinte că sâmbătă va ajunge la Suceava. Sper să mai vină Vraciu şi Ursu de la Botoşani, iar cu Butnariu, de la Rădăuţi, am fi acoperiţi în mare parte. Dacă vor mai apărea ceva jucători pe parcurs nu este nicio problemă”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Rapid Suceava va disputa la sfârşitul acestei săptămâni primul amical din această vară. “Ceferiştii” vor înfrunta divizionara a patra Şomuzul Preuteşti, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul “Nada Florilor” din Fălticeni.

„Am început bine pregătirile, au venit câţiva băieţi noi şi aşteptăm jocul de sâmbătă să vedem cum se prezintă. Sper ca până atunci să ajungă şi ceilalţi jucători cu care suntem în discuţii”, a mai spus tehnicianul Rapidului.

Componenţii echipei locale de fotbal se vor pregăti la Suceava până luni, după care vor pleca într-un cantonament montan de 10 zile la Poiana Negri.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Marinkovic s-a întors pe “Areni”"

  1. Butnariu care are 1.68??? :))) dae clar altu mai bun nu ati gasit nu:)))

  2. Si mijlocasul Florin Burcea e deja in lot….

  3. Antrenor, cand aduceti?!

  4. da voi cand va desfintati ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*