Barbu, invitat la Fair Play

Marin Barbu este invitatul de astăzi al emisiunii “Fair-Play”, difuzată cu începere de la ora 17:00 pe postul local de televiziune Intermedia TV. Cei care vor să-i adreseze întrebări antrenorului echipei Rapid Suceava o pot face în direct la numărul de telefon 0230523011 sau prin intermediul siteului GazetaSV.ro.

COMENTARII:

10 Comentarii la "Barbu, invitat la Fair Play"

  1. Obiectivul real pentru urmatorul sezon este ?

  2. De ce nu vin jucători la Suceava? Sau de ce nu încercaţi să transferaţi jucători buni, peste ce avem în momentul ăsta ?

  3. Va aveti bine cu patronul Astrei? De ce nu incercati sa imprumutati jucatorii care nu sunt folositi acolo pentru a trage la promovare?

  4. De cand sunt neplatiti jucatorii Rapidului ?

  5. Domnul Barbu , prindem primele 6 locuri pana la play-off?

  6. cine a hotarat transferurile care s-au facut pana acum?credeti ca,cu lotul actual,va ve-ti salva de la retrogradare?mai aduceti jucatori/

  7. nu credeti ca ne mai trebuie cel putin un atacant peste ce avem ? in atac am suferit cel mai mult in campionatul trecut ! ce masuri ati luat de-a redresa atacul ?

  8. sunteti in stare de-a aduce un jucator bun la Rapid cu relatii care aveti ? sucevenii au sperat ca daca veti fi numit antrenor veti aduce cel putin 2 jucatori buni peste ce avem la Rapid dar observam ca e aceeasi Marie dar cu alta palarie in adusul jucatorilor ! chiar nici sa imprumutati un jucator bun nu sunteti in stare ?

  9. Din informatiile pe care le aveti, exista sanse sa vina un sponsor bunicel la Suceava?

  10. Bai afonilor, il confundati pe magiun cu vreun patron sau impresar de vreti sa va aduca la nas jucatori? nu cumva vreti sa-i si plateasca din buzunarul lui. Doamne ce prostii puteti sa debitati… Sa fim multumiti si cu liga 2 si voi va mai ganditi si la promovare… Bravo Clim, bravo ted si multumim ca ati facut dintr-o echipa de liga 5 – o echipa destul de satisfacatoare de liga 2! Multumim si autoritatilor pentru vesnicele promisiuni desarte!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*