„Magiun” Barbu: “Cu aportul unui public fantastic şi puţin noroc, Foresta poate trece mai departe. Va fi un scor strâns!”

Suceava freamata inaintea meciului de diseara cu Steaua, iar fanii asteapta repetarea unui rezultat memorabil precum cel cu Dinamo din noiembrie 2000. Atunci, Foresta i-a invins la Bucuresti, in campionat, pe ros-albi, cu 5-4.

Marin Barbu s-a aflat pe banca Forestei la victoria spectaculoasa din “Groapa” si crede ca trupa lui Cristi Popovici are suficiente arme pentru a da lovitura: “Aparent e o partida dezechilibrata, dar, avand in vedere forma slaba a Stelei si aportul unui public fantastic, oaspetii n-or sa aiba o plimbare usoara la Suceava. Cu putin noroc, Foresta poate trece mai departe, dar cred ca Reghecampf isi va lua toate masurile ca sa nu fie umilit. Daca va pierde cu un adevrsar din Liga a II-a, probabil nu va avea o viata usoara”.

“Magiun” completeaza: “Foresta are un antrenor cu mare experienta si cu un traseu frumos. Cristi Popovici isi va face bine lectiile cu Steaua si, chiar daca va pierde, o va face la un scor strans. Va fi ca un succes”.

Ma bucur extraordinat ca mai vad si eu cozi la bilete la fotbal, cum s-a intamplat acum, inainte de Foresta – Steaua. Sucevenii sunt avizi dupa meciuri si-mi aduc aminte, ca, pe vremea mea, se umplea stadionul cu doua-trei ore inainte de partida si daca jucam cu Bistrita.” – Marin Barbu.

Sursa: Gazeta Sporturilor

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Magiun” Barbu: “Cu aportul unui public fantastic şi puţin noroc, Foresta poate trece mai departe. Va fi un scor strâns!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*