Marasin reprezintă Suceava

După un an şi jumătate petrecut la Pamira Sibiu, Alexandru Marasin va reprezenta din nou Suceava în turnee. Talentatul tenismen sucevean a semnat la sfârşitul săptămânii trecute cu clubul la care s-a lansat, Select Suceava.

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Marasin ocupă în momentul de faţă locul 16 în ierarhia celor mai buni tenismeni din România şi locul 1854 în clasamentul ATP. Cât timp a stat la Sibiu, sportivul sucevean a fost suţinut financiar de către notarul Ovidiu Busuioc din Suceava, astfel că i s-a părut normal că după terminarea liceului să revină acasă. Alexandru Marasin speră să fie ajutat şi de către alţi oameni cu bani din Suceava pentru a putea participa la cât mai multe turnee.

În momentul de faţă, tenismenul sucevean se axează pe pregătirea fizică, sub îndrumarea preparatorului Ion Buzoianu. Primele meciuri tari din 2012 pentru Alexandru Marasin vor avea loc în luna februarie, la Campionatele Naţionale de iarnă. Anul trecut, sportivul sucevean a câştigat aurul la dublu masculin, împreună cu Alexandru Carpen.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Marasin reprezintă Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*