Manu, invitat la Fair Play

Manuel Costache este invitatul de astazi al emisiunii “Fair-Play”, difuzata cu incepere de la ora 17:00 pe postul local de televiziune Intermedia TV. Cei care vor sa-i adreseze intrebari managerului echipei Bucovina Radauti o pot face in direct la numarul de telefon 0230 523011 sau prin intermediul siteului GazetaSV.ro.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Manu, invitat la Fair Play"

 1. Domnu Manuel, de ce ati facut asa mult rau de cand ati promovat unori oameni care in trecut v-au ajutat? Este adevarat ca v-a luat valul si nu mai stiti de unde ati plecat?

 2. ALEXA,plimba ursuletul .

 3. Tot respectul pentru acest sezon domnule Manuel.Dummneavoastra,domnul medic, dumnul Vichente si acel baiat, Relu Brăileanu sunteti niste oameni extraordinari. Felicitari si aveti tot respectul meu! Bafta in continuare in noul sezon. mult success baietilor din staf si jucatorilor. Hai Bucovina !!!!!!

 4. cezarica, esti omul lui manu? numai figuri faceti in dreapta si in stanga…

 5. Domnule manuel, ne puteti spune lotul cu care veti aborda sezonul viitor, sau inca nu este sigur cine vine si cine pleaca ?
  Ati gasit un sponsor serios prin care puteti platii jucatorii sau nu ?

 6. Ramane MUTU antrenor in continuare la echipa ?BAfta multa

 7. spagaru politist | 5 noiembrie 2013 at 22:37 | Răspunde

  ce faceti domnu manuel? gata cu spaga de la frontiera? pe cand pronuntarea? nu credeti ca trebuie sa platiti? sau daca v ati pensionat pe caz de boala nu va mai mai aresteaza? cum e? nu ne spuneti si noua? sau domnisoarelor din ghereta cu care ati fost filmat?

 8. fostul politist | 5 noiembrie 2013 at 22:40 | Răspunde

  pacat..pacat… de domnisoarele din ghereta….. oare doamna Ra……… ce spune despre asta?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*