Mândrilă: „Așteptăm o echipă de tradiție la Pojorâta”

Bucovina Pojorata este deja calificata in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei, faza a competitie in care, in proportie de 80-90%, va evolua pe teren propriu, in compania unei echipe de Liga I. Danut Mandrila asteapta unul din granzii Ligii I la poalele Giumalaului, la sfarsitul lunii septembrie.

Nu ne asteptam sa fim imperecheati chiar noi cu Dorohoiului, dar asta e! Ar fi culmea sa spunem ca nu ne convine… 🙂 Acum, asteptam o echipa de prima liga la Pojorata si speram sa fie una de traditie din fotbalul romanesc. Va fi o adevarata sarbatoare pentru intreaga comunitate de aici. Pana atunci insa, ne intereseaza in primul rand meciul de sambata, de la Suceava”, a declarat antrenorul Pojoratei.

Pe meciul de sambata se concentreaza si rapidistii. Bogdan Tudoreanu crede  ca elevii sai au neaparat nevoie de o victorie in fata Pojoratei pentru a aborda cu un moral bun urmatorul meci, cel de miercuri, cand „ceferistii” primesc pe stadionul Areni vizita Ceahlaului Piatra Neamt, in turul V al Cupei Romaniei.

Ne lipseste increderea, iar deocamdata, important pentru noi este sa castigam jocul de campionat, de sambata, cu Pojorata, pentru a aborda cu un moral bun meciul din Cupa Romaniei. Acolo asteapta un meci greu in fata unei echipei buna cu multi jucatori ramasi din Liga I. Chiar daca Ceahlaul se concentreza pe lupta pentru promovare in campionat, nu cred ca va veni cu echipa a doua pe Areni. Este pana la urma un singur tur de trecut, apoi joci cu o echipa de Liga I si mai primesti si niste bani de la Federatie. Asa ca toti care au ajuns pana in aceasta faza a competitiei isi doresc sa se califice mai departe”, a spus Tudoreanu.

Rapid CFR Suceava – Ceahlaul se joaca miercuri, cu incepere de la ora 16.30.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Mândrilă: „Așteptăm o echipă de tradiție la Pojorâta”"

  1. mai e un tur pana sa jucati cu o echipa din liga 1…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*