Mâine, amical cu Poli Iaşi

Universitatea are programat la mijlocul acestei saptamani un nou meci de pregatire, al saselea din aceasta vara, echipa suceveana urmand sa primeasca maine, cu incepere de la ora 11.30, in sala LPS, replica formatiei Politehnica Iasi.

Studentii s-au pregatit in ultimele zile sub comanda lui Petru Ghervan, in conditiile in care Razvan Bernicu, omul care a dus echipa locala de handbal pana in semifinalele ultimei editii a Cupei Challenge, nu si-a mai prelungit contractul cu Universitatea ca urmare a plecarilor masive de jucatori si a problemelor financiare.

Desi pana la startul noului sezon au mai ramas mai putin de trei saptamani, handbalistii ramasi in curtea Universitatii nu stiu in ce esalon vor evolua din toamna, echipa suceveana fiind inscrisa atat in Liga Nationala cat si in Divizia A.

Situatia s-ar putea clarifica odata cu sedinta de joi a Consiliului Local, sedinta la care si-a anuntat prezenta si Petru Ghervan. “Deocamdata sunt inscrisi in Liga Nationala din postura de ocupanta a locului 4 la finalul sezonului trecut. Nu pot decat sa respect orice alta decizie luata in acest sens. Stiu ca s-a redactat un proiect prin care sa se poata continua finantarea, proiect preluat de la Turda. Vom vedea in ce masura va fi imbratisat de domnii consilieri. Am fost invitat la sedinta Consiliului Local si voi fi prezent acolo pentru a raspunde la orice intrebare si a lamuri orice neclaritate legata de echipa”, a declarat Petru Ghervan, cel care a anuntat ca renunta la orice functie administrativa la CS Universitatea, urmand sa se ocupe in continuare doar de antrenamente.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Mâine, amical cu Poli Iaşi"

  1. DOMNUL PROF. GHERVAN ESTE CREATORUL SI SUFLETUL ACESTEI ECHIPE SUCEVENE DE HANDBAL CU PERFORMANTE MULT PESTE BAZA MATERIALA SI SPRIJINUL AUTORITATILOR LOCALE….
    AUTORITATI CARE DACA NU VOR SA SE IMPLICE SI SA SUSTINA ACEASTA ECHIPA DE HANDBAL SI SPORTUL SUCEVEAN, VOR TREBUI SA PLECE IMEDIAT (SI TREBUIE SA-I DETERMINAM SA FACA ACEASTA ) SI SA LASE LOCUL UNOR PERSOANE ONESTE,CORECTE , CARE SA ACTIONEZE IN INTERESUL PUBLIC (nu in cel personal) !!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*