Mai întâi se joacă Cupa

Sezonul de primavara incepe in minifotbalul sucevean cu meciurile din cadrul fazei locale a Cupei Romaniei.

Competitia va debuta pe data de 18 martie, pe terenul bazei Ramiro din Burdujeni, si va reuni la start toate cele zece participante din turul campionatului, plus nou-infiintata grupare Palas Full Construct.

In urma sedintei tehnice de aseara, delegatii echipelor participante au stabilit ca, in prima faza a Cupei Romaniei, cele 11 formatii sa fie impartite in doua grupe, primele doua clasate in fiecare grupa urmand sa se califice in semifinale. Primele clasate la finalul turul de campionat, gruparile Railex si Romfour vor fi capi de serie, urmand ca restul de 9 formatii: Mfc Trutzi, Revine, Old Bucovina, Adistal, Abenor Interim, Topgeosys, Agb Instal, Onisimi Construct si Palas Full Construct sa fie repartizate in cele doua grupe prin intermediul unei trageri la sorti ce va avea loc vineri, 15 martie, la ora 19.00, in Pub Sport Ramiro.

Castigatoarea Cupei Romaniei va participa la turneul final, ce va avea loc la sfarsitul lunii iunie, la Brasov.

Perioada de transferuri de jucatori este deschisa pana pe data de 15 martie, cand echipele vor prezenta loturile de jucatori organizatorilor. Echipele pot efectua pana un numar nelimitat de transferuri, cu conditia ca noul lot sa nu depaseasca limita maxima de 15 de jucatori. Orice jucator care face obiectul unui transfer are drept de joc la noua sa echipa doar cu acordul scris al delegatului fostei sale echipe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mai întâi se joacă Cupa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*