“Mai bine în deplasare”

Evoluam mai bine in deplasare”. Acesta este concluzia la care a ajuns antrenorul Ioan Radu dupa cea de-a doua remiza consecutiva izbutita de Cetatea pe teren strain, 2-2 cu Dunarea Giurgiu.

Putem spune ca evoluam mai bine in deplasare. Avem deja doua puncte dupa primele meciuri sustinute afara. Este mai convenabil in acest moment sa evoluam pe teren strain, deoarece nu avem nimic de pierdut, presiunea fiind pe echipa gazda”, a declarat Ioan Radu la finalul partidei de la Giurgiu.

Desi recunoscut superioritatea gazdelor la capitolul posesie si insistenta ofensiva, tehnicianul sucevean a fortat nota afirmand ca echipa sa se putea intoarce cu toate punctele de pe malul Dunarii, daca centralul intalnirii ar fi validat presupusul gol inscris de Dicher in minutul 47.

Un rezultat foarte bun obtinut de echipa mea, in fata unui adversar valoros. Cred ca scorul reflecta oarecum realitatea din teren, desi giurgiuvenii au avut o posesie mai buna si au presat in marea majoritate a partidei. Totusi, daca as pune la socoteala si ocazia lui Dicher, despre care eu cred ca a fost gol, putem spune ca am fi putut pleca cu toate cele trei puncte de la Giurgiu”, a mai precizat Ioan Radu pentru forumul suporterilor giurgiuveni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Mai bine în deplasare”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*