„Magiun” a preluat comanda

Marin Barbu a preluat de ieri comanda antrenamentelor la  echipa Rapid Suceava. Pentru a verifica potentialul jucatorilor aflati in acest moment in curtea “ceferistilor”, tehnicianul a programat astazi, de la ora 18.00, pe Areni un joc-scoala in compania celor de la Sporting. Cu aceasta ocazie, “Magiun” a vrut sa vada la lucru atat pe cei trei jucatori veniti de la Bucovina Radauti, este vorba de Breniuc, Avramia si Viu, cat si pe tinerii promovati de la grupele de republicani.

De asemenea, incepand de ieri, la antrenamentele rapidistilor s-au prezentat Cornel Cainari si Constantin Ferariu. Cei doi au purtat o discutie cu patronul Gabriel Clim, iar in proportie de 90% vor imbraca tricoul “alb-visiniilor” in viitorul sezon al Ligii a II-a. Mai mult, de saptamana viitoare, sub comanda lui Magiun sunt asteptati Iulian Ionesi, Ionel Stoian si Ionut Dutica, jucatori care in sezonul trecut au fost titulari la divizionara a treia Bucovina Radauti. In plus, “ceferistii” mizeaza si pe revenirea pe Areni a mijlocasului botosanean Maradona Chiriac. In schimb, conducerea Rapidului a renuntat la fundasul Marius Dobos. “Chiar daca vrem o echipa foarta in majoritate din suceveni, dorim sa-l cooptam si pe Maradona Chiriac in lotul pentru viitorul sezon”, a afirmat secundul Bogdan Tudoreanu.

COMENTARII:

10 Comentarii la "„Magiun” a preluat comanda"

  1. NELU HAI SUCEAVA | 7 august 2013 at 16:13 | Răspunde

    DORESC SUCCES RAPIDULUI SI ANTRENORULUI MAGIUN . SPER SA FACA TREABA BUNA LA SUCEAVA CUM DE ALT FEL A MAI FACUT BAFTA

  2. Ma bucur ca a revenit MARIN BARBU ca antrenor la Rapid CFR Suceava si sper ca va face o echipa buna la Suceava ! Ma bucur ca revine IONESI ! avem nevoie de jucatori buni ! e foarte bine ca vine si Stoian ! e un jucator care ne poate ajuta la mijloc si un jucator care poate creste in valoare ! luati-l si pe AILENEI care e golgererul ligii IV Suceava si vedeti ce poate si el daca vreti sa faceti echipa buna la Rapid ! SUCCES RAPID ! SUCCES SI BAFTA MAGIUN !

  3. Bai, aelenei, nu te mai autopropune dupa ce ti-ai luat teapa la malini. lasa pe altii sa vada marile valori din liga z. oricum la ce ai fost si ce ai ajuns… pacat de tine da caracteru te-a tradat

  4. Fara un lot omogen si cu jucatori seriosi si nu cu fitze in teren cand vor juca cred ca ne vom mentine in liga 2 ..chiar daca avem un lot inca incert ..e inca un moment de sinteza cu un antrenor buni-sor …trebuie adusi jucatori cu experienta ….si sa nu excludem si din alte zone …merge si din ardeal …sint jucatori liber de contract …ii putem gasi usor …bafta Rapid sv

  5. Ailenei nu s-ar autopropune la nicio echipa. Lui ii convine sa joace la liga a 4-a deoarece asa poate juca si la Railex.

  6. cine stie sa ne spuna si noua cat a fost scorul intre Sporting si Rapid si daca se poate cine a jucat pentru Rapid ! MULTUMIM !

  7. cu breniuc,avramia,viu,stanescu si alti frati de pahar la padrino o sa rupem liga a doua in….paispe.adica asta e locul pe care o sal ocupam.pai cu asa jucatori putem noi rezista…nu stiu,intreb si eu

  8. bai oameni buni,voi sunteti nebuni?viu la liga a 2?pai viu nu juca la radauti si joaca la liga a 2?avramia nu am mai auzit nimic de el de 5 ani,clatiti-va ochii.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*