Macovei a confirmat din nou

Bogdan Macovei a confirmat o dată în plus că este unul dintre cei mai valoroşi tineri atleţi suceveni. Sportivul pregătit de Erzilia Ţâmpău a reuşit să ia două medalii de argint la Campionatele Naţionale pentru juniori II.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti, au avut loc Campionatele Naţionale pentru juniori 2. Judeţul Suceava a fost reprezentat de 13 sportivi, din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni şi Suceava. Cele mai bune rezultate le-a avut Bogdan Macovei de la CSM Suceava. Deşi este junior 3, atletul sucevean s-a descurcat foarte bine în compania concurenţilor săi mai mari, reuşind să termine pe locul doi atât proba de 800 de metri, cât şi cea de 1.500. Mai mult, Bogdan Macovei a realizat un nou record naţional la categoria juniori 3, în proba de 1.500 de metri. În urma acestor rezultate, atletul sucevean şi-a asigurat prezenţa în lotul României pentru Balcaniadă.

Delegaţia suceveană s-a întors şi cu 3 medalii de bronz de la Campionatele Naţionale. Atleţii care au ocupat ultima poziţie a podiumului au fost Marius Hascioschi la 5.000 de metri, Iulian Romas la 800 de metri şi Alex Lucanu la 400 de metri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Macovei a confirmat din nou"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*