„Luptam la promovare”

Finantarea venita din partea triunghiularului format din Primariei Suceava, Consiliului Judetean Suceava si Iulius Mall va ajuta echipa locala de volei sa lupte cu adevarat la promovarea in prima divizie.

Unul dintre veteranii voleiului la Suceava, Traian Caldare, se bucura de noile oportunitati care se ivesc pentru sportul pe care l-a iubit toata viata: “Timp de 25 de ani am rezistat in prima divizie, dar din cauza conditiilor precare am fost nevoiti sa ne multumim apoi cu divizia a doua. Sper ca acest inceput sa fie de bun augur, s-a cunoscut sprijinul celor de la Iulius Mall chiar de anul trecut, cand am reusit sa ne punem pe picioare, sa ne pregatim mai constiincios si drept urmare a fost si calificarea la turneul final de accedere in prima divizie. Pe de o parte este bine ca nu am promovat, pentru ca in conditiile in care suntem nu am fi rezistat. Anul acesta suntem foarte hotarati sa luptam la promovare”.

Antrenorul Victor Pancu s-a aratat si el increzator ca elevii sai vor face o figura frumoasa: “In vara aceasta ne-am pregatit bine, am avut un cantonament la Campulung Moldovenesc, urmat de o perioada de antrenamente tehnico-tactice la Suceava, timp in care am reusit sa aducem si doi tineri jucatori de la Unirea Dej. Am incredere ca lotul pe care il avem ne va aduce calificarea la turneul final, dar apoi va trebui sa avem inca o discutie pentru a ne asigura promovarea in prima divizie. Sustinerea noastra a pornit de la Iulius Mall, o data cu implicarea lor, am atras atentia si mai tare la Primarie si Consiliul Judetean“.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Luptam la promovare”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*