Luptă pentru primul loc

Etapa a 4-a a Diviziei A2 la volei masculin, programează un veritabil derby în ceea ce priveşte lupta pentru primul loc. Suceava şi Bacăul se înfrunta sâmbătă, de la ora 11:00, la sala Unirea cu gândul la promovarea în primul eşalon.

Sucevenii au moralul ridicat, după ce au defilat în primele 3 etape, când au reuşit victorii pe linie. Oaspeţii au evoluat sezonul trecut în primul eşalon, iar obiectivul în acest an nu poate fi decât revenirea în elita voleiului românesc. Antrenorul Victor Pancu este mai încrezător decât oricând înaintea acestui meci şi mizează pe o victorie categorică a elevilor săi.

“Bacăul este o echipa bună, în care au mai râmas patru jucători care au evoluat anul trecut în Divizia A. Sunt sigur că şi ei au ambiţia să câştige, va fi un veitabil derby al Moldovei. Ne dorim foarte mult să învingem şi cred că victoria nu ne poate scăpa. După acest meci ne vom instala pe locul I şi sperăm să rămânem acolo până la sfârşitul sezonului. Băieţii sunt sanatosi şi mobilizaţi pentru această partidă”, a declarat Victor Pancu.

Antrenorul sucevenilor a precizat că deşi meciul este foarte important pentru echipa sa, prima penru victorie este una normală: “Nu putem să ne gândim la o primă specială. Noi ne-am întins atât cât ne-a permis bugetul. Dacă am avea bani mai mulţi, ne-am permite să mai aducem 2 jucători”.

După trei runde, Ştiinţa Bacău este liderul clasamentului, cu 6 puncte, la egalitate cu CSM Suceava, dar cu un setaveraj mai bun.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luptă pentru primul loc"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*