Luni pleacă la Vatra Dornei

Handbalistii suceveni vor efectua miercuri si joi vizita medicala, iar la inceputul saptamanii viitoare isi vor muta tabara la Vatra Dornei, acolo unde vor efectua un stagiu centralizat de pregatire ce se va intinde pe durata a zece zile. Luna viitoare este rezervata meciurilor de verificare, Universitatea urmand sa gazduiasca in perioada 8-10 august o noua editie a Memorialului “Mihai Mironiuc”, la turneul din acest an fiind invitate formatiile Minaur Baia Mare, HC Vaslui si Steaua Bucuresti.

Pana la plecarea in cantonament, conducerea “studentilor” incearca sa-l convinga pe Ioan Tcaciuc sa reimbrace tricoul Universitatii incepand cu viitorul sezon. Pivotul de 29 de ani este liber de contract dupa despartirea de Politehnica Timisoara si a inceput pregatirea de vara alaturi de echipa suceveana. “Tcaciuc este un jucator de care avem nevoie. Ne poate ajuta atat in aparare, cat si pe faza de atac. In plus, nu ar avea probleme cu acomodare pentru ca se cunoaste cu majoritatea baietilor de aici. Asteptam sa se stabilizeze bugetul pentru a-i putea face o oferta concreta”, a precizat antrenorul Razvan Bernicu.

Universitatea a cooptat si patru tineri de la LPS, este vorba de Maierean, Becica, Spiridon si Scorobohaci, acestia urmand sa evolueze la echipa secunda a clubului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luni pleacă la Vatra Dornei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*