Lungu: “Toată lumea vrea fotbal, dar, în țările civilizate, cei care iubesc fotbalul mai și plătesc”

Ion Lungu

Primarul Ion Lungu este dezamagit de suma mica stransa la colecta publica pe care a initiat-o saptamana trecuta pentru salvarea Forestei. Seful administratiei locale a admis ca, daca nu se va intampla vreun miracol in urmatoarele 8 zile, echipa locala de fotbal se va desfiinta.

„Sunt destul de intristat de ceea ce se intampla la fotbal. Se pare ca nu a dat rezultate initiativa mea de a face o colecta publica pentru Foresta. Inteleg ca s-au strans putini bani, dar, eu, ca primar, nu vad ce as putea sa fac mai mult decat atat. Vreau sa sprijin fotbalul, dar trebuie sa respectam legea. In masura in care nu se strange suma necesara pana pe 18 mai, vrem – nu vrem, se va desfiinta echipa de fotbal Foresta Suceava. Am vazut multe comentarii, toata lumea vrea fotbal, toata lumea iubeste Foresta, dar, si in tarile civilizate, cei care iubesc fotbalul mai si platesc. Aici se asteapta sa plateasca numai primaria. Platim pana la urma noi, dar trebuie sa avem baza de legalitate. M-au mai intrebat altii de ce s-a ajuns in aceasta situatie la Foresta. Nu este problema mea pentru ca este un club privat, dar, daca vreti o explicatie oficiala, s-a ajuns aici pentru ca in acest an bugetul s-a aprobat tarziu. Eu am fost sambata la meci, chiar a fost un meci frumos, ma gandeam ca reusim sa salvam cumva echipa, dar asa cum merg lucrurile azi se pare ca nu se poate”, a spus Ion Lungu.

Potrivit presedintelui Consiliului de Administratie al clubului Foresta, Andrei Ciutac, in contul deschis la Piraeus Bank pentru salvarea Forestei – RO42PIRB3500772974001000, s-au strans pana marti 2.650 lei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Lungu: “Toată lumea vrea fotbal, dar, în țările civilizate, cei care iubesc fotbalul mai și plătesc”"

  1. Echipa a ajuns in situatia asta numai din cauza ta Lunganule si chiar daca este o asociatie provata este finantat in mare parte de primarie ,nu s au virat toti banii pe anul trecut de aceea a plecat Goian si restul pentru ca nu se vrea nimic la Suceava nici rugby nici fotbal nici handbal ! Si referitor la colecta ,un rahat de initierw de unde sa se stranga atatia bani de la oamenii de randi poate din podul unei case din Salcea sau poate de la petricel din banii pentru bloc si etc! Rusine sa iti fie ca ai nenorocit echipa ! La puscarie cu tine !

  2. Tot un nimeni | 10 mai 2017 at 12:07 | Răspunde

    Si evident ca in tarile civilizate oamenii au si venituri nu ca in Suceava un oras de rahat plin de pavele si leduri
    Si in tarile civilizate nu se fura cum se fura la primarie la Suceava!

  3. Acuma noi totii microbiști si nu numai s-al asteptam cu totii in fata primarie ,sa dea el socoteală de ce anul trecut nu a virat in contul clubului restul de bani .,si nu se ajungea la asa situatie dramatică ,sincer vorbim primarul si consilierii locali au toata vina .Si echipa are vina ei ,după meciul cu STEAUA au pierdut 8 meciuri la rand ,lumea si spectatori putini sponsorii si ei s-au suparat pentru rezultate slabe ,nu au mai dat bani si s-a ajuns in situatia de fata .Limpede se observă dacă echipa nu se prezintă la AFUMATI si nu se achitâ suma de bani la finanțe sa intrăm in normal putem zice din momentul de fată ALELUIA fotbal la SUCEAVA .

  4. Si daca guvernul da o ordonanta de urgenta in 2 sau 3 saptamani in care primaria poate da bani la echipa si noi la Suceava pana atunci ramanem fara echipa ?! Asa a declarat Burleanu cu ordonanta ! Brasovul nu au nici ei bani dar nu abandoneaza ca Suceava ! E usor sa abandonezi si e mult mai greu de promovat ! Multi dintre noi nu vom mai prinde liga 2 la Suceava ! Pacat!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*