Lungu, la meciul Botoşaniului

Ion Lungu este suporter al echipei FC Botosani si a anuntat ca va fi prezent pe stadionul „vecinilor” la meciul lor cu Steaua. Primarul Sucevei a tinut totodata sa aprecize proiectul fotbalistic de peste Siret.

„Am urmarit rezultatele lor, echipa se descurca foarte bine in Liga I si merita felicitari. La Botosani se vad rezultatele unei munci de 10 ani, perioada in care domnii Sfaiter si Iftime au bagat constant bani. Domnul Iftime m-a invitat la meciul cu Steaua si voi onora invitatia”, a spus Ion Lungu, la Televiziunea Intermedia, in cadrul emisiunii Apel523011.

Cat priveste injumatatirea capacitatii stadionului „Areni”, diriguitorul Sucevei nu s-a aratat prea ingrijorat: „Sa se ocupe acum locurile disponibile. Daca nu era criza economica, la ora asta aveam complex sportiv nou. Acum nu ne ramane decat sa speram la un parteneriat public-privat, un stadion nu se poate face din bani publici.”

COMENTARII:

10 Comentarii la "Lungu, la meciul Botoşaniului"

 1. Lungule, nu cumva vrei sa faci si un parteneriat cu cascaval ala? si sa scapi banii pentru fotbalul sucevean la ei? ai intra si moca la meciuri… nu te-ar injura nimeni… ce zici?

 2. Si totusi multi carcoteaza Botosaniul, desi sunt cu mult inaintea noastra, mai ales pe plan sportiv pentru care se cearta mereu lumea aici, ce-i drept, mai putin la minte, dar si acolo e discutabil.
  N-avem noi nici un drept sa-i facem pe ei păioși, atâta timp cât noi nu mai avem bani nici de pavele.

 3. noroc de HUTU ca a pus scaunele si ne-a lasat gradenele de lemn ca acum stateam pe beton ! decand sunteti primar ati pus macar un scaun pe ARENI stiind ca erau si vremuri mai bune ? daca vine o echipa cu galerie si vede stadionul jumatate paralizat si cum arata restul va intrebati cam ce impresie au de orasul Suceava ? daca nu se poate face alt stadion il lasam pe asta asa cum e in MOARTE CLINICA ? daca era interesul si si se lucra in fiecare an cate un pic si la stadion si se aduceau macar 400 scaune pe an decand sunteti primar acum aveam si noi un stadion frumos ! poate daca va vedea PRIMARUL stadionul de la BT macar in ultima clipa vor prinde niste bani si pentru stadionul Areni ca de altul nici vorba si va ramane si ceva in urma lui ca amintire pentru sportul sucevean !

 4. Dl.iftime cu firma elsaco a montat repartitoare toată Suceava.banii din Suceava i.a băgat in fotbal la bt…….daca suntem prosti.

 5. Merg la bt sa vad fotbal ca la suceava nu se vede fotbal.vreti stadion? Va urcam intrarile si cu bani deacolo fac stadionul sa vad daca mai veniti voi la vreun meci!

 6. Un măgar. Asta e.

 7. Un primar cu afacerea lui de la Symetrica !!!

  Un nenorocit care s-a ales prafu dintr-o echipa de handbal care a tinut jud. SUCEAVA la un nivel inalt pe plan National si European .

 8. pe lungu il onoreaza invitatia de a amerge la meci la botosani.sa ramina acolo pt totdeauna. unde este stadionul promis la suceava? cita nesimtire!

 9. Ramai in Pailanda,poate au nevoie de tine sa le faci stadion nou…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*