Lungu, decepţionat de plecări

Vestea despărţirii lui Adomnicăi, Pralea, Dediu şi Ciubotariu de Universitatea Suceava a ajuns şi la urechea primarului Ion Lungu. Şeful administraţiei locale a anunţat că va avea o întrevedere cu conducerea echipei locale de handbal în care se va discuta despre situaţia Universităţii.

Viitorul echipei locale de handbal nu se anunţă foarte promităţor, iar acest lucru a fost sesizat şi de primarul Ion Lungu. Reprezentantul principalului finanţator al Universităţii s-a declarat dezamăgit de plecările lui Adomnicăi, Pralea, Dediu şi Ciubotariu de la Suceava. După ce în urmă cu aproximativ o lună de zile îşi exprima speranţa că Universitatea va câştiga Cupa Challenge, şeful municipalităţii îşi doreşte acum doar ca echipa locală de handbal să se prezinte onorabil în Europa.

“Sunt puţin decepţionat de ceea ce se întâmplă la handbal. Noi i-am ajutat atât cât am putut, am făcut eforturi şi le-am dat deja 7 miliarde de lei vechi în acest an. Au plecat, însă, jucători buni, Adomnicăi în mod special. Pe Adomnicăi îl cunosc destul de bine, am discutat cu el şi mi-a spus că va rămâne la Suceava. Din păcate, aceasta este economia de piaţă. Fiecare se duce unde câştigă mai bine. Vom avea o discuţie în perioada următoare cu domnii Petru Ghervan şi Viorel Nuţu pentru a vedea ce se poate face ca să avem o echipă cât mai competitivă în cupele europene”, a declarat Ion Lungu.

Dintre jucătorii aflaţi la final de contract cu Universitatea doar doi şi-au prelungit înţelegerea cu echipa suceveană. Adi Mitrea a semnat un nou contract pe doi ani, iar Iulian Andrei va continua la Suceava până în vara anului viitor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lungu, decepţionat de plecări"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*