Lungu confirmă: “Ţinta minimă este promovarea!”

Ion Lungu primarul Sucevei

Anuntul facut de presedintele Rapidului, Dumitru Moldovan, conform caruia un potent om de afaceri din zonă ar vrea sa investeasca in echipa locala de fotbal a fost confirmat de primarul Sucevei. Ion Lungu a purtat discutii cu misteriosul investitor si sustine ca acesta ar avea planuri mari cu gruparea din “Areni”.

Primarul municipiului Suceava a anuntat ca Primaria va continua sa finanteze echipa locala de fotbal la fel cum a facut-o si in ultimii ani, dar nu vrea sa se implice mai mult decat atat pentru a nu pati ca omologii sai din Bacau, Piatra Neamt si Ploiesti.

„Da, este vorba despre o firma puternica si serioasa, care acum tatoneaza piata si este interesata de o colaborare pe termen lung. In primul rand, noi nu suntem proprietarii echipei. L-am trimis pe respectivul om de afaceri la Rapid, sa se inteleaga cu patronii de acolo daca cumpara echipa sau fac o fuziune. Investitorul mi-a spus ca tinta lui este minim promovarea in prima liga. Daca era acum 10 ani poate ma implicam si eu, dar in momentul de fata ne vom limita sa finantam echipa la fel ca in ultimii ani. Toti primarii care s-au implicat in finantarea activitatilor sportive au ajuns in alta parte pentru ca legea finantarii sportului in Romania nu este clara. Sigur ca imi doresc promovarea, dar nu in orice conditii. Intre libertate si promovare prefer libertatea”, a marturisit Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Lungu confirmă: “Ţinta minimă este promovarea!”"

  1. Mi se pare un deja vu!
    O prosteala ciclica!!

  2. victor construct din botosani fost finantator la fcm dorohoi

  3. Daniel Balan pleaca si el la Juventus Bucuresti ? Se aude ca va fi antrenor secund si jucator acolo ! Principal la Juventus e Oprita ! Oare e adevarat ?

  4. bună ziuă, este tot posibil, dar nu se aude nimică de sponosor cred Mr Lungu nu înțeles la bani ,,scapăgă ,,

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*