Lucian Goian impresionează în India

Întoarcerea în India s-a dovedit o decizie inspirată pentru fundașul sucevean Lucian Goian. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost integralist în toate partidele disputate de Mumbai City în această ediție de campionat, iar în ultima etapă a reușit să și marcheze.

Lucian Goian a deschis scorul în victoria pe care Mumbai City a înregistrat-o, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în fața celor de la Delhi Dynamos, în cadrul etapei a șaptea din campionatul Indiei. Goian este și căpitanul echipei, care în momentul de față ocupă locul secund al clasamentului, la trei puncte în spatele liderului Chennaiyn FC.

Forma bună pe care fundașul sucevean o arată în India este demonstrată și prin faptul că Lucian Goian a fost ales la începutul acestui an între cei mai buni cinci fundași din Indian Super League.

Lucian Goian a semnat în luna iulie a anului trecut un contract pe două sezoane cu Mumbai City, echipă la care mai evoluase în 2016. În decursul carierei a mai jucat la Foresta Suceava, FC Oneşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo Bucureşti, Astra Ploieşti, Tianjin Teda, Beijing Baxy, FC Braşov, CFR Cluj și Perth Glory.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lucian Goian impresionează în India"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*