„Finala junior”

Clubul Luceafarul Bucovina a pregatit o noua surpriza copiilor din Suceava. Duminica, pe esplanada Casei de Cultura Suceava, in intervalul orar 09:00 – 20:00, toti copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani pot participa la jocuri, care se vor disputa in interiorul unui teren de fotbal gonflabil, in formatul unu contra unu, la sfarsitul carora invingatorii vor primi diplome.

Copiii care vin la acest eveniment vor participa, odata cu completarea taloanelor, primite de la membrii clubului nostru, la tombola unde pot castiga premii constand in mingi si tricouri. Extragerea va avea loc la ora 19:00 in prezenta conducerii clubului nostru si a presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava.

“Invitam toti copiii clubului nostru, si nu numai, sa participe la aceasta actiune care sper sa aiba cel putin acelasi succes ca actiunea desfasurata de 1 iunie, anul trecut”, a declarat Claudiu Sevaciuc, coordonatorul proiectului.

COMENTARII:

3 Comentarii la "„Finala junior”"

  1. SUPORTER 1978 | 7 iunie 2014 at 0:46 | Răspunde

    DA ,ASA SE ANCEPE PERFORMANTA. AN ATENTIA ORGANIZATORILOR .ACESTE SELECTI SA AJUNGA SA SE FACA SIB LA SATE .UN ANTRENOR SA AIBA CATEVA SATE CARE SA ANTRENEZE COPI LA FOTBAL,TOTI AR VREA SA JOACE FOTBAL DAR DIN CAUZA BANILOR NU POR MERGE AN SUCEAVA LA O ECHIPA DE CLUB .AS PROPUNE CA PE LANGA PRIMARII SA SE ALOCE NISTE BANI CA SA FIE PLATIT UN ANTRENOR CARE SA DESCOPERE TALENTE .BAFTA

  2. MA POATE AJUTA CINEVA CU UN NR DE TEL A LUI ANTON

  3. AM NNISTE IDEI DE AFARA

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*