Luceafărul Oradea abandonează Liga a II-a. Foresta e interesată de jucătorii bihoreni

Liga a II-a va ramane cu doar 19 competitoare, dupa ce Luceafarul Oradea si-a anuntat retragerea din campionat dupa doar patru etape scurse de la startul acestui sezon. Anuntul a fost facut de patronul bihorenilor, Cristian Sabau, care i-a anuntat pe jucatorii Luceafarului ca sunt liberi sa-si gaseasca alte echipe. „Sunteti liberi sa plecati. Vineri sa predati echipamentul, veti lua ultimul salariu si va dam actele sa deveniti jucatori liberi de contract. Luceafarul se desfiinteaza”, a anuntat, in vestiar, patronul Cristian Sabau.

Printre cei pusi pe liber de Luceafarul se numara si trei fotbalisti care au evoluat in sezonul trecut pentru Foresta, este vorba de Marius Matei, Alin Mutu si Lucian Asanache. Presedintele Forestei, Andrei Ciutac, nu a ascuns faptul ca gruparea de pe Areni se va interesa de transferul unor jucatori de la Oradea. “Toata lumea spunea ca vom pica noi primii, dar nu a fost asa. Ne vom interesa de unii jucatori de la Luceafarul si de conditiile in care i-am putea aduce. Ne trebuie urgent un portar”, a spus Andrei Ciutac.

Luceafarul nu a fost programata in etapa a V-a si, conform regulamentului, ii vor fi anulate toate rezultate de pana acum: 1-1 cu Sportul Snagov, 1-2 cu Ripensia Timisoara, 2-3 cu ASA Targu Mures si 3-4 cu Dacia Unirea Braila.

Foresta trebuia sa infrunte Luceafarul pe 25 noiembrie, in ultima etapa.

COMENTARII:

10 Comentarii la "Luceafărul Oradea abandonează Liga a II-a. Foresta e interesată de jucătorii bihoreni"

 1. Portar sa nu va luati de la Luceafarul ca va ingroapa mai rau ca juniorii vostrii si Sabau nu e patronul, el e directorul executiv, Blidaru e patronul…

 2. Alin Mutu , Goge , Codoban , C.Rosu daca ar veni toti la Foresta de la Luceafarul ar fi minunat ! Batem tot ! Plus un portar bun poate Poiana (imprumutat de Steaua la Luceafarul ) ?

 3. Dl Ciutac grabeste dacă vrei să prinzi jucătorii ,,,,Alin Mutu si încă 2 nu cred că te refuză ,,,,,,ne trebuie un portar bun ,exzact cum ai nevoie de aer ,s-a vazut în meciul cu Pitești !spor si baftă !

 4. Dar fără Matei ,în meciulcu Juventus a provocat faza cu eliminarea e uns cu toate alifile si nu ne trebuie jucătorii care se joacă cu focul !am avut si noi în trecut ,jucătorii care jucau la ,,,,,,,la pauză 1 final 2 ,etc .DACĂ LA SUCEAVA SE VREA REZULTATE ,nu merge cu hotia ,nare picioare lungi !PS.URMEAZĂ MECIUL DE LA Targovişte atențiie jucati la cutie cum se zice în fotbal ,ca altfel ne umplâ iarăși portpagajul !

 5. Rupem tot cu Goge. E o piticanie de la brasov gen fl.petre. mult mai gras. Portar putem lua de la iulius mall
  E plin de portari acolo…

 6. Aducetil urgent pe m.matei. e sg fotbalist de la luceafarul care merita transferat

 7. Ca portar poate ar merge imprumutat Toma Niga. Ca momentan are sanse mici sa apere la Steaua si poate i-ar prinde si lui bine sa aiba ocazia sa joace.

 8. Mai e mult pana…departe,ciutacule!Habar n-ai de fotbal si n-ai ce cauta in fenomen.Valeaaaaa!

 9. Ciutac este un copil bun la Liteni in poarta ial si ai sa scapi de probleme Cauta la Maranda vorbeste cu el

 10. Preparatorul fizic francez zice ca la Suceava e lumea fara stres si atmosfera ii aminteste de africa de sud. Ahha Romania=Africa de Sud, bucovinenilor…nu tu viena sau budapesta

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*