Luat de „fraier” la Suceava

Dezvaluirile contradictorii facute de patronii Gigi Becali si Ioan Niculae in cazul transferului sucevenului Mihai Roman au ajuns si la urechile omologului lor Adrian Porumboiu.

Finantatorul celor de la FC Vaslui a reiterat varianta lui Gigi Becali si a povestit pentru www.gsp.ro cum a ratat achizitionarea actualului international, acuzand totodata conducerea de pe Areni de jocuri de culise si lipsa de loialitate.

Cetatea Suceava s-a făcut că nu i-a plătit lui Roman vreo 2.000 de euro şi astfel Braşovul l-a luat liber cu ajutorul comisiilor FRF. Am fost pe post de fraier! Finanţam echipa Cetatea Suceava şi mă înţelesesem cu primarul Sucevei, Ion Lungu, să nu fie transferat nici un jucător fără aprobarea mea. La finalul sezonului 2007 am vrut să-l aduc pe Roman la Vaslui, dar cei de la Braşov l-au ascuns pentru că au făcut nişte şmecherii cu oficialii de la Cetatea”, a declarat Adrian Porumboiu pentru siteul Gazetei Sporturilor.

Scandalul iscat in vara lui 2007 l-a determinat pe Adrian Porumboiu sa sisteze orice sponsorizare catre Cetatea Suceava, dupa ce, in precedentele doua sezoane, finantase clubul de pe Areni cu peste 3 miliarde de lei vechi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luat de „fraier” la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*