Visează la turneul final

LPS Suceava a înregistrat trei înfrângeri şi două victorii la turneul semifinal I din cadrul Campionatului Naţional pentru juniori I. În urma acestor rezultate, echipa antrenată de Iulian Dugan s-a calificat în penultima fază a competiţiei.

La turneul desfăşurat în localitatea prahoveană Plopeni, handbaliştii suceveni au fost învinşi de CSŞ Călăraşi, LPS Piatra Neamţ şi CSŞ 3 Steaua Bucureşti. În celelalte două meciuri, LPS Suceava s-a impus în faţa grupărilor CSŞ Galaţi şi CSŞ Dinamo Bucureşti, reuşind astfel să îşi asigure prezenţa în urmatoarea fază a Campionatului Naţional pentru juniori I.

Turneul semifinal II este programat în perioada 11-13 aprilie, cele 16 echipe calificate fiind împărţite în patru serii. LPS Suceava a fost repartizată în seria B, alături de CSŞ 2 Bucureşti, LPS Târgu Jiu şi CSŞ 2 Baia Mare.

Antrenorul sucevenilor, Iulian Dugan, consideră că gorjenii sunt principalii favoriţi la primul loc, dar crede în şansele elevilor săi de a se clasa pe poziţia secundă.

“Din informaţiile mele, LPS Târgu Jiu ar fi peste celelalte trei echipe din grupă. Din moment ce au ajuns până aici, Bucureştiul şi Baia Mare sunt puternice, dar cred că le putem învinge. Totul depinde de băieţi. Sper să nu mai facem atâtea greşeli ca la ultimul turneu şi să ne calificăm mai departe”, a declarat tehnicianul sucevean.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Visează la turneul final"

  1. misu suceveanu | 27 martie 2014 at 10:31 | Răspunde

    MULTA BAFTA !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*