LPS Suceava, Cenizia Rădăuți și Juniorul Suceava, laureate la Cupa Municipiului

Toate cele trei trofee puse la bataie de organizatori in primul weekend la Cupa Municipiului au ajuns in vitrina cluburilor sucevene. LPS Suceava a castigat turneul la categoria 2005, grupa antrenata de Andrei Itco (foto) reusind sa se impuna in finala, la loviturile de departajare, in fata celor de la CSM Dorna Vatra Dornei. Podiumul la aceasta categoria a fost completat de Juniorul Suceava, invingatoare in finala mica, tot la penaltyuri, in fata Aerostarului.

Cenizia Radauti a reusit surpriza la categoria 2009, unde a cucerit medaliile de aur dupa o finala castigata la penalty-uri, scor 3-1, in fata gazdelor de la Juniorul Suceava. Podiumul la aceasta categoria a fost completat de Foresta Falticeni 2016, care s-a impus in finala mica, tot la loviturile de departajare, in fata celor de la LPS Suceava. Juniorul Suceava a pastrat trofeul acasa la categoria 2010, dupa ce s-a impus in finala, cu 3-1, in fata celor de la Profy Botosani. LPS Suceava a completat podiumul, dupa 1-0, in finala mica cu Aerostar. Au fost acordate si cateva distinctii individuale, dupa cum urmeaza:

Categoria 2005:

Cel mai bun jucator: Ianis Smocot (LPS Suceava)

Cel mai bun portar: Sebastian Cont (LPS Suceava)

Golgheterul turneului: Georgel Hopulele (Juniorul Suceava)

Categoria 2009:

Cel mai bun jucator: Mihail Stirbu (Cenizia Radauti)

Cel mai bun portar: Eduard Constantinescu (Juniorul Suceava)

Golgheterul turneului: Darius Nedelcu (Foresta Falticeni)

Categoria 2010:

Cel mai bun jucator: Alex Neamtu (Juniorul Suceava)

Cel mai bun portar: Tudor Mardare (LPS Suceava)

Golgheterul turneului: Razvan Starica (Profy Botosani)

Organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, Federatia Romana de Fotbal, Primaria Municipiului Suceava si clubul Juniorul Suceava, cea de-a patra editie a Cupei Municipiului Suceava continua la sfarsitul acestei saptamani cu meciurile de la categoriile de varsta 2003-2004, 2006, 2007, 2008 si 2011.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava, Cenizia Rădăuți și Juniorul Suceava, laureate la Cupa Municipiului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*