VIDEO | LPS Suceava a ratat podiumul naţional

LPS Suceava a ratat sansa de cuceri prima medalie din istoria sectiei de rugby a liceului, dupa ce a ocupat doar locul 4 la turneul final al Campionatului National U19 la rugby in X ce a avut loc duminica pe terenul bazei Unirea.

Echipa condusa de Dumitru Livadaru a deschis turneul cu un meci in fata celor de la CS Tomitanii Constanta, castigat de dobrogeni printr-o incercare marcata la ultima faza, scor 7-0. In cel de-al doilea joc, formatia suceveana a fost privata de un eseu de catre arbitru, a condus Steaua, dar a cedat in cele din urma cu scorul de 7-12. Iesita din lupta pentru medalii, LPS Suceava a pierdut in ultimul meci cu scorul de 5-36, in fata celor de la CSS2 Baia Mare, formatia maramureseana castigand dealtfel si titlul de campioana nationala under 19.

E primul turneul national de juniori pe care am reusit sa-l organizam la Suceava in cei aproximativ 50 de ani de cand exista rugbyul juvenil. Din pacate, nu am reusit sa obtinem acea mult visata medalie. In primele doua jocuri am fost pagubiti de un arbitraj pertinent, care ne-a impiedicat sa obtinem o victorie si implicit o medalie. Sunt totusi multumit de cum s-au prezentat jucatorii nostri. Sunt convins ca multi vor face pasul catre echipa de seniori. De altfel cinci dintre ei joaca si la CSM Suceava”, a declarat antrenorul Dumitru Livadaru, care a tinut sa multumeasca firmei Expert Optic pentru sprijinul oferit echipei de la LPS.

Pe langa diplome, cupe si medalii, la festivitate de premiere de la final, oficiata de directorul DJTS Suceava, Petrica  Enache, a fost acordat si premiul de cel mai bun jucator, ajuns in posesia lui Codrin Bercu (CSS2 Baia Mare).

Dumitru Livadaru a mizat la turneul final pe urmatorul lot de jucatori: Calin Clim, Pavel Netbai, Mihai Stanciuc, Andrei Serdenciuc, Ionut Draghia, Pavel Mânzâlica, Alexandru Târdea, Florin Zimbru, Sebastian Rusu, Cristi Sandu, Razvan Avramoaie, Anton Mendrihan, Marius Cora, Claudiu Sologiuc si Gabriel Tautianu, ultimul venind special din Anglia pentru turneul de ieri.

Rezultatele turneului final de la Suceava:
LPS Suceava – CS Tomitanii Constanta 0-7
Steaua Bucuresti – CSS2 Baia Mare 7-17
CS Tomitanii Contanta – CSS2 Baia Mare 0-22
LPS Suceava – Steaua Bucuresti 7-12
CS Tomitanii Constanta – Steaua Bucuresti 5-17
CSS2 Baia Mare – LPS Suceava 36-5

Echipa M V E I M/P Pct.
1. CSS2 Baia Mare 3 3 0 0 75-12 9
2. Steaua Bucuresti 3 2 0 1 36-19 7
3. CS Tomitanii Constanta 3 1 0 2 12-39 5
4. LPS Suceava 3 0 0 3 12-55 0

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO | LPS Suceava a ratat podiumul naţional"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*